Peaaegu, et Napoleoni kook
Kook, mis maitseb vist kõigile. Igal juhul pole veel näinud inimest, kellele SEE ei maitseks. Mõnus siidine keedukreem ja hapukas kreegimoos vaheliti pisut nätskete koogipõhjadega.
Kook, mis maitseb vist kõigile. Igal juhul pole veel näinud inimest, kellele SEE ei maitseks. Mõnus siidine keedukreem ja hapukas kreegimoos vaheliti pisut nätskete koogipõhjadega.
Keedutaignast küpsetised, mis on friteeritud ja donutsi kujuga. Sellest ka selline nimi küpsetisel Choux+Nuts. Küpsetiste sisse panin laimikohupiimakreemi ja peale hapuka laimiglasuuri. Sellest kogusest saad
Chorizo ahjuvorstid, mis on praetud pruuniks ja hiljem ahjus küpsetatud lehttaignakoorikus ja mõnusas munatäidises. Chorizo ahjuvorstid tegin ka ise. See oli mul elu teine vorstitegu
Ühed igavesti mõnusad ja maheda maitselised pulgakoogid küpsisepurust ning piparkoogipudingust. Kaunistuse võid teha täpselt sellise nagu meeldib😊 Vaja läheb: 200 g Rõngu pagari vanilje
Mõnusad ja maitsvad ning sügisesse sobivad küpsetised. Maitse annavad või, suhkur ja vürtsid. Ja kõiki neid koostisosi pole mitte vähe… Taignale läheb vaja: 240 ml
2021 toiduväljakutse retsept nr. 11 (914) ja ikka aastast 1864. Kui üks kürbisesesupp piimaga kedetud on ja üks jaggu sest järrele jääb, siis woib
Mustad maapähkliküpsised, millele annab värvi must kakao. Küpsised on pealt kaetud röstitud/soolatud India pähklitega ja küpsiste vahel on valge šokolaadi-maapähklivõi ganache. Sellest kogusest saad 5
Mõnus ja kiirelt valmiv roog. Maitseb kõigile hea maitse armastajatele 🙂 Taigna jaoks läheb vaja: 140 g jahu 70 g kartulihelbeid (Tartu Mill kartulipudru kuivsegu)
Gua Bao-pehmed ja õhulised Bao kuklid, mis on täidetud kleepuva ja maitseka sea triibulihaga. Oh see on täpselt toit minu maitsele. Kõik need lõhnad, mis
Krõbe Koreapärana kana, mille kastmele annab mõnusa maitsenüansi Goshujangi tšillipasta. Maitsev ja sõtuvust tekitav. Kana ja marinaadi jaoks läheb vaja: 400 g kanafileed (lõigatud suupärasteks
Sachima on traditsioonaalne Hiina magus küpsetis. See on tihti magusaks ampsuks tee kõrvale. Tegu on desserdiga, mis valmistatakse friteeritud taignast suhkrusiirupi, mee ja pähklitega/Seenete/rosinatega. Sachimal
Pavlova kõrvitsakreemiga on pisut eriline aga samas ikka väga maitsev ka. Lisaks kõrvitsakreemile võid lisada vaarikaid, mahlaseid mandariine ning kirevilja siirupit. Selles koogis jagub kõike
Minu lemmikud kõrvits ja liivataigen on kokku saanud üheks armsaks koduseks retseptiks. Küpsised on minu nõrkus ja neid küpsetada ning süüa võin ma tõesti lõputult.
Mõnus ning imeliselt lihtne kook, mida valmistada. Vaja läheb: 350 g brownie täidisega Oreo küpsiseid 300 g toorjuustu 200 g vahukoort 3 spl suhkrut 1,5
Köögiviljad on kotlettide see mõnusalt krõmpsud ja isuäratavalt värvilised. Vaja läheb: 400 g Mehhiko köögiviljasegu 2 muna 50 g jahu 100 g riivitud juustu 2
Veidi pidulikum roog pardifilee ja ploomikastmega. Koostisosad: 4 pardifileed soola purustatud musta pipart Kastmele: 25 ml oliivõli 2 sibulat 500 g siniseid ploome (lõigatud neljaks
Mõnus ja lihtne Ciabatta retsept. Ciabatta taigna retsept on pärit: https://evakook.blogspot.com/2019/02/ciabatta-ilma-sotkumata-tainast.html Ajaliselt võtab küll kaua aega aga tööd ning vaeva ei nõua. Vastutasuks saad mõnusa
Kohupiima-, ürdi- ja paisutatud tatrakattega ahjulõhe on üks igavesti mõnus roog. Kohupiim annab mõnusa mahlakuse ja ürdid suvise värskuse ning paisutatud tatar särava krõmpsu. Serveeri
Vahvad muskaatkõrvitsapärmitaignast küpsetised, mis näevad ise välja nagu kõrvitsad. Vaja läheb: 1 kg muskaatkõrvits (Kõrvits puhastada ja tükeldada ning röstida ahjus 240 C juures
Odrajahukarask, millele annavad mahlasust riivitud kõrvits ja kergelt krõmpsuva struktuuri kõrvitsaseemned. Kuivatatud jõhvikad lisavad mõnusa kergelt magusa maitsenüansi. Kogus 6-le Valmistamiseaeg ca 50 minutit
Sügisene ahjuvorm, mille sisuks on kaalikas. Kaalikas on mõnusalt pehmeks hautatud peekoni, küüslaugu ja päikesekuivatatud tomatitega maitsestatud koorekastmes. Kogused on mõeldud 2-le Valmistamiseaeg ca
Üks mõnus ja lihtne pokaalimagustoit, mida saab ruttu valmistada ja kohe tarbida. Loomulikult võib mõned tunnid magustoitu ka külmas hoida enne serveerimist. Sulatatud juust annab
Pole midagi paremat ühest mõnusast isetehtud pastast, mis on nii kutsuvalt al dente. 🙂 Vaja läheb: ca 300 g durum nisujahu 3 muna 800 ml
Mõnus kreemine saiavorm ahjus küpsetatud õunaviiludega. Mõnus sügisene magustoit. Saiavormi koostisosad: 60 g pehmet võid 11 viilu (ca 300 g) röstsaia 50 g rosinaid 300 g vahukoort
Vanavanemate päevaks sai tehtud üks mõnus rohkete õuntega pidusai, millele karamellise maitsenüansi annab hele Muscovado suhkur ja mõnusa krõbeduse purukiht. Taigna jaoks läheb vaja: 50
Puhas Prantsuse klassika ja praegusel õunauputuse ajal üks parimates viisidest õunu kasutada. Koogi nimetus on tulnud sellest, õunu on palju ja tainast vähe. Väike taignakogus
Kapsarullid, mis on köögivilja-odrakruubitäidisega ja serveeritud mõnusas koorekastmes. Kogus: ca 15 kapsarulli Valmistamise aeg: ca 2 tundi Kapsarullidele: 1 kapsapea (ca 1 kg) 200 g
Musta sõstra marinaadis kana, millel annab maitsenüansi värske rosmariin ja pehmust lisab hapukoor. Sobib ka grillil küpsetamiseks. Lisaks sobiks pakkuda värskeid porgandeid, peete ja praetud
Esimeseks septembriks kook Dalgona kohvi ja lehmakommidega. Põhjaks mõnusad Fazer´i Jyväshyvä kaeraküpsised soolakaramelliga. Dalgona kohvi on üks äge leiutis, mis valmib imekiiresti ja on tehnoloogiliselt
Pätsikestele annab mõnusa pähklise maitsenüansi helveste eelnev röstimine. Banaani lisamine annab veidi pehmemat konsistentsi ja valge šokolaad mõnusat magususe. Pätsikesi on kerge valmistada ja need