Maasikasalsa

Jaga retsepti

Seda mõnusat salsat serveeri koos tortillakrõpsudega. Mõnus värske suvine amps.

Retsept 4-le

 

Vaja läheb:

1 avokaado, hakitud ca 0,5 cm tükkideks

100 g maasikaid, hakitud ca 0,5 cm tükkideks

Pool mangot, hakitud ca 0,5 cm tükkideks

Ca pool tšillikauna (teravust reguleeri oma maitsele vastavalt), hakitud peeneks

Pool punast sibulat, hakitud peeneks

2 sl hakitud lehtpeterselli

1 tl mett

Poole laimi mahl

Soola maitsestamiseks

 

Sega kõik koostisosad omavahel ning maitsesta salsa soolaga. Lase salsal ca pool tundi tõmmata ja serveeri koos soolaste tortillakrõpsudega.

 

vaata veel:

Eesti sünnipäev

Pidupäevatort

Eesti Vabariigi sünnipäevaks sai tehtud üks pidupäeva tort, mis näeb välja hea ja maitseb ka hästi.Aega selle tegemiseks kulub küll

Eelroad

Kuldsed sibulapirukad

 Kuldsed sibulapirukad, mis maitsevad imehästi soojalt ja koos külma piimaga. Taigna koostisosad:25 g pärmi1 sl suhkrut250 ml piima1 tl soola50