Char Siu sealiha Chow Mein

Jaga retsepti

Hiina nuudlid, mida on lihtne valmistada ning mis on imeliselt maitsvad. Kes on kord proovinud see soovib neid ikka ja jälle.

Koostisosad:

100 g munanuudleid

1,5 spl toiduõli

3 rohelist sibulavart poolitatud ja pikuti viilutatud

1 porgand, poolitatud ning õhukesteks kangideks viilutatud

100 g hakitud Hiina BBQ sealiha (vt. retsepti blogist)

peotäis mungoa idandeid

näpuotsaga valget pipart, soola ja suhkrut maitsestamiseks

2 spl tumedat sojakastet

1 tl röstitud seesamiseemne õli

Keeda munanuudlid vees pehmeks, kurna, loputa külma veega ja lase neil jahtuda.

Kuumuta õli wokipannil keskmiselt kõrgel kuumusel  ning prae rohelist sibulat ja porgandit nii umbes 1 minut. Lisa oaidandid, soola, pipart ja suhkrut ning sega veel ca 1 minut.

Lisa wokipannile nõrutatud nuudlid ja BBQ liha,tõsta kuumust ning sega hoolikalt. Prae kogu aeg segades ca 2 minutit, et kõik koostisosad oleksid pidevas liikumises, seejärel lisa sojakaste ja sega hoolikalt.

Võta pann pliidilt ning nirista peale seesamiõli ning serveeri koheselt.

 

 

vaata veel:

Eelroad

Scotch eggs

Traditsionaalne Šoti toit, mis sobib hästi lihavõttepühade lauale. Minule meeldib selline variant, milles munakollane on veel mõnusalt vedel, mis tekitab

Eesti sünnipäev

Pähklibeseetort Vana Tallinna likööriga

Eesti sünnipäevaks sai valmistatud üks pähklibesee tort. Tordi vahel olev kreem on maitsestatud Vana Tallinna likööriga. Koogi jaoks läheb vaja: