Hiina nuudlid, mida on lihtne valmistada ning mis on imeliselt maitsvad. Kes on kord proovinud see soovib neid ikka ja jälle.
Koostisosad:
100 g munanuudleid
1,5 spl toiduõli
3 rohelist sibulavart poolitatud ja pikuti viilutatud
1 porgand, poolitatud ning õhukesteks kangideks viilutatud
100 g hakitud Hiina BBQ sealiha (vt. retsepti blogist)
peotäis mungoa idandeid
näpuotsaga valget pipart, soola ja suhkrut maitsestamiseks
2 spl tumedat sojakastet
1 tl röstitud seesamiseemne õli
Keeda munanuudlid vees pehmeks, kurna, loputa külma veega ja lase neil jahtuda.
Kuumuta õli wokipannil keskmiselt kõrgel kuumusel ning prae rohelist sibulat ja porgandit nii umbes 1 minut. Lisa oaidandid, soola, pipart ja suhkrut ning sega veel ca 1 minut.
Lisa wokipannile nõrutatud nuudlid ja BBQ liha,tõsta kuumust ning sega hoolikalt. Prae kogu aeg segades ca 2 minutit, et kõik koostisosad oleksid pidevas liikumises, seejärel lisa sojakaste ja sega hoolikalt.
Võta pann pliidilt ning nirista peale seesamiõli ning serveeri koheselt.