Ramen krõbeda seakülje ja sojakastmes marineeritud munadega (Shoyu Tamago)
Üks mõnus külma ilma toit. Tulvil maitseid ja tekstuuri. See on üks minu suurimatest lemmikutest, mida hea meelega teiega jagan. Sellest kogusest saad 4 portsonit
Üks mõnus külma ilma toit. Tulvil maitseid ja tekstuuri. See on üks minu suurimatest lemmikutest, mida hea meelega teiega jagan. Sellest kogusest saad 4 portsonit
Kiire ja lihtne küpsetis, mida magusahimulistele pakkuda. Sellest kogusest saad 6 muffinit. Vaja läheb: 90 g toasooja võid 100 g suhkrut 125 g jahu 1
Veise bulgogi on Koreapärane kiirelt ja kõrgel temperatuuril küpsetatud ning eelnevalt marineeritud veiseliha. Liha on eelnevalt 24 tundi hoitud sojakastme, seesamiõli, küüslaugu ja ingveri marinaadis.
Mõnusad küpsised ebaküdoonia- õunamoosiga. Mõnusad muredad ja hapuka moositäidisega. Koostiosad: 200 g võid 200 g suhkrut 320 g jahu 1 muna 1 tl vanillisuhkrut 0,5
Mehhiko mõnusad saiakesed, millel on äge muster ja mõnus karamelline täidis. Need küpsetised näevad väga ägedad välja ja tegemine ei olegi nii keeruline kui algusl
Vaat see on alles kiire õhtusöögiretsept. Koostisosi on vähe ja valmis saab toit kiirelt. Õhesõnaga, mis viga on toitu valmistada, kui osa tööd on sinu
Sügis pakub imelisi võimalusi oma värskete puu- ja köögiviljadega. Seekord olen pirnikoogi lainel. Üks mõnus kooslus, milles on mandlijahu ja pistaatsiapähkleid ja tsipake kardemoni. Mõnus
Pain Aux Raisin ehk meite keeli rosinarull keedukreemiga. Taignaks kasutasin Eesti Pagari pärmilehttaigent aga virgemad võivad lamineeritud taigna ka ise teha. Taigen on küpsenuna mõnus
Caribaldi küpsised on oma nime saanud kindral Giuseppe Garibaldi järgi, kes külastas Inglismaad 1850 aastal. Küpsistes on kaks muretaignakihti, mille vahele on pandud kiht apelsinimahlas
Sügisene hoidiste tegemise aeg on endiselt täies hoos. Kui on häid sõpru, kes varustavad sind pirnidega saab teha isegi pirnimoosi. Et pirnimoos üksi tundus veidi
Sügis on jälle käes ja ühtlasi on saabunud ka aeg küpsetada üks õige õunakook. Siin on rohkelt kaneeli ja võid, õunu ja kõike muud head
Toidu väljakutse 2022 retsept nr. 1- Classical Chai Chai, masala Chai või masala tee on Indias väga oluline. Iga leping, mida läbi räägitakse ja sõlmitakse
Ilmad on juba jahedad ja päike ei soojenda enam endist viisi. Mis teeb teil tuju paremaks? Minu puhul on see ikka ja alati üks magus
Bordeaux’ist pärit hõrgud väikesed Prantuse küpsetised – canelé de Bordeaux ehk cannelé bordelais – on seest pehmed, pealt tugevasti karamelliseerunud ning maitsestatud apelsinilikööri ja vanilliga. Nende küpsetiste jaoks
Maasika-ürdivõi 150 g võid (toasooja) suurem punt siledalehelist peterselli ja tilli 0,5 tl soola 1 poolik röstitud paprika 2 suuremat maasikat Tükelda kõik koostisosad väikesteks
4-le sööjale Vaja läheb: Ca 60-80 g väikeseid beseeküpsiseid Pistaatsiavahukoorele: 200 ml vahukoort 25 g suhkrut 1-2 tl pistaatsiapähklipastat, kogus sõltub soovitud maitsetugevusest ja pistaatsiapähklipastast.
2-le sööjale Vaja läheb: 200 g Halloumi juustu 150 g maasikaid, lõigatud veeranditeks Ürdikastmele: 3 sl peeneks hakitud siledalehelist peterselli 3 küüslauguküünt, purustatud Ca
Toidu väljakutse 2022 13-ndaks koostisosaks on Cubeb pipar. Cubeb pipar on tuntud ka kui “tailed” ehk sabaga pipar, mis on pärit Indoneesiast. See pipar on
Suvine kook, mida on lihtne valmistada ning mida ei ole vaja küpsetada. Vaja läheb: 400 g digestive küpsiseid 200 g sulatatud võid näpuotsaga soola 700
Seda mõnusat salsat serveeri koos tortillakrõpsudega. Mõnus värske suvine amps. Retsept 4-le Vaja läheb: 1 avokaado, hakitud ca 0,5 cm tükkideks 100 g maasikaid,
Üks mõnus suvine rabarberikook. Vaja läheb: Koogi põhi: 150 g Tartu Milli sidrunikeeksi pulbrit 55 g vett 45 g toiduõli 170 g rabarberit, tükeldatud Sega
Mõnusad nätsked ja magusad küpsised. Rohkelt kuivatatud puuvilju annavad neile küpsistele ekstra hea maitse. Vaja läheb: 120 g toasooja võid 50 g suhkrut 75 g
Mõnus pähkline ja šokolaadine toorjuustukook Vaja läheb: Koogi põhjaks: 150 g Kalev digestive küpsiseid 50 g pehmet toasooja võid 5 spl röstitud ja jahvatatud metspähkleid
Minu armas ja klassikaline rabarberikook, mis maitseb eriti hästi järgmisel päeval. Siis on muretaignast põhi imbunud läbi rabarberimahladest ja kook on imeliselt mahlane. Tõesti hea
Teeme ühed tšeburekid. Krõbedad ja maitseka lihatäidisega pirukad. Vaja läheb: Tainas: 0,5 kg jahu 1muna 1 tl soola Täidis: 400 g hakkliha 2 suurt
Kellele ei maitseks moosipirukad ja veel maasikatega? Need on lihtsalt nii head ja krõbedad. Sellest kogusest saab 9 pirukat ja neid jagub vaid hetkeks. Ole
Midagi nostalgilist ja eriti maitsvat ning nagu ikka pisut teistmoodi kui tavaliselt 😊 Koostisosad: 3 pakki Kalevi apelsini-kardemoni küpsiseid Koogi vahele kohupiimakreem: 2 tl vanillisuhkrut
Fraisier ehk Prantsuse maasikakook on maasikakookide klassika. Õhulised-võised biskviidid, maasikatäidis ja pehme mousseline kreem. Imeliselt suvine ja hõrk kook, mis kaunistab emadepäeva lauda. Kõigepealt tuleb
Natuke nostalgiline retsept aga maitseb hea. Vaja läheb taignale: 50 g toasooja võid 225 g jahu 0,25 tl söögisoodat 60 g suhkrut 1 muna 60
Kuidas teha eriti krõbedat saiavormi? Selleks läheb vaja Eesti Pagari külmutatud võisaiu, vanillikastet ja aprikoosimoosi ning imeliselt maitsev magustoit ongi garanteeritud. Vaja läheb: 2 pakki