Kevarullid hakkliha ja kapsa täidisega

Jaga retsepti

Mõnus eelroog või lihtsalt vahepala, kui soovid midagi kergelt vürtsikat ja maitsvat.

Sellest kogusest saab umbes 20 kevadrulli

Koostisosad:

300 g delikatess seahakkliha

1 tl riivitud ingverit

4 küüslauguküünt, purustatud

60 g riivitud porgandit

100 g peenikeseks hakitud kapsast

3 sl sojakastet

3 sl austrikastet

1 tl suhkrut

1,5 tl maisitärklist

0.25 tl jahvatatud musta pipart

Ca 20 tk valmis kevadrulli taignalehti

Küpsetamiseks toiduõli

Sega kõik täidise koostisosad ühtlaseks massiks. Täida kevadrullide taignalehed täidisega nii, et täidis kuskilt välja ei paistaks. 

Küpseta kevadrullid  toiduõlis kuldpruuniks ja serveeri koos magusa tšilli kastmega.

vaata veel:

Eelroad

Küpsetatud paprikad Ricotta ja basiilikuga

Toskaana toidureisi retsept nr.30 Retsept: 3 punast või kollast paprikakauna 1 sl oliivõli 400 g Ricottat pool klaasi värskeid basiilikulehti+ veel lehti kaunistuseks 1 tl

#mymumisthebestcookever