Lasanje Gius´i raguuga
Toskaana toiduretsept nr. 22 Mõnus klassikaline lasanje raguuga. Täidlane ja maitsev toit. Kogus on mõeldud kolmele. Vaja läheb: 450 g raguud (vt. blogis retsepti Gius´i
Toskaana toiduretsept nr. 22 Mõnus klassikaline lasanje raguuga. Täidlane ja maitsev toit. Kogus on mõeldud kolmele. Vaja läheb: 450 g raguud (vt. blogis retsepti Gius´i
Kevad on rabarberi aeg ja need rabarberi-kohupiimatäidise ja rabarberiglasuuriga tuuletaskud on lihtsalt imeliselt head. Pisut mässamist muidugi on aga tulemus on seda väärt. Koostisosad keedutaignale: 100 g
Toskaana toidureisi retsept nr.21 Retsepti kogustest järkub kolmele. Vaja läheb: 2 väikest kartulit, kooritud ja tükeldatud 1 tl soola 120 g rohelisi ube, puhastatud ja
Mõnus ja lihtne karamelline rabarberi kook. Koostisosad: 400 g rabarberit, tükeldatud 100 g fariinsuhkrut 100 g suhkrut 50 g võid ca 300 g lehttainast Sulata
Toskaana toidureisi retsept nr.20Seekord siis magustoidu lainel. Valmistame kerge tsitruse noodiga panna cottat.Vaja läheb:võid ramenkini vormide määrimisekspoole apelsini koor, riivitud400 g vahukoort50 g suhkrut näpuotsatäis soola1,5
Sõõrikud on mõnusad. Seekordses retseptis on kasutatud küpsetamiseks sõõrikupanni. Nii on sõõrikud ka pisut vähem patused kui õlis küpsetatuna. Kaunistuseks sidrunimahlaga erivärviline glasuur ning erinevaid
Toskaana toidureis nr.19 Seekord siis saia lainel. Focaaccia on lihtne valmistada ja see meeldib kõigile. Seekordne retsepti versioon karamelliseeritud sibulatega. Koostisosad: 1 pakk kuivpärmi 120
Selle koogi retsept on tõesti imelihtne aga maitse on lihtsalt üle mõistuse hea. 😊See kook kaob laualt kohutava kiirusega, täpselt nii nagu polekski seda olnud…Aga
Toskaana toidureisi retsept nr. 18Koostisosad:ca 1,2 kg tükk kamarata seaseljakarbonaadi1 sibul, hakitud peeneks50 g värskelt röstitud saiapuru (röstimiseks kasuta 2 spl oliivõli)50 g riivitud Gran
Imeliselt mahlased ja hõrgud kaneelisaiad, mida on hautatud vahukoores.Mõnus karamellise maitsea annab hele muscovado suhkur, millega on asendatud valge suhkur.Lisaks on tainas hästi pehme ja
Toskaana toiduretsept nr. 1Koostisosad:Polenta:160 g polentat350 g külma vettca 500 g keedetud kuuma vett0,5 tl soola0,5 tl pipart50 g võid50 g Cran Regale juustuKaste:3 küüslauguküünt1
Väikesed ja mõnusad küpsisekoogid kohupiimaga.Sellest kogusest saad 6 koogikest.Koostisosad:220 g purustatud digestive küpsiseid70 g sulatatud võid Kohupiima täidis: 275 g kohupiima 2 S suuruses muna
Toskaana toidureisi retsept nr. 17Aeglane ja lihtne toit- kauaküpsenud on Toskaana mugavustoit. Niipalju kui on kokkasid on ka erinevaid raguu valmistamise viise.Valmista korraga rohkem ja
Toskaana toiduretsept nr.16Kogus 4-leKoostisosad:2 õunasidrunimahlariivitud muskaatpähklit150 g suhkrut50 g võid25 g röstitud kreeka pähkleidbrioche saia 160 g – lõigatud ca 1,5 cm kuubikuteks1 muna+ 1
Jagan teiega mõnusa ja imepehme saia retsepti, mida on eriti mõnus süüa või ja meega. Sobib ideaalselt ka lihavõttepühadeaega. Retsept on pärit Šveitsist. Ja tegu
Toskaana toidureisi retsept nr. 15Tegu on quiche laadse küpsetisega aga mis on küpsetatud ilma pirukapõhjata.Kõik köögiviljad sobivad imehästi sellesse küpsetisse. Sformatit võib serveerida kõrvalroana või
Need muffinid on pisut väiksema kalorsusega. Lisatud on veidike suhkruasendajat ja nisujahu asemel on kasutatud kaerajahu. Koostisosad 125 g küpset banaani 2 muna soola suhkruasendajat
Toskaana toidureisi retsept nr. 14Selline lihtne retsept, mis on Toskaanas ülimalt populaarne. Seda saab valmistada järelejäänud toiduainetest: pastast, sparglist, muud köögiviljad jne.Koostisosad:1 sibul, hakitud peeneks2
Üks mõnus kohupiimaküpsetis lihavõtteaega.Tainas:500 g jahu50 g suhkrut1 tl soola230 ml piima100 ml toiduõli50 g pärmiMäärimiseks muna-piimasegu Kohupiima täidis:550 g kohupiima3 muna80 ml vahukoort140 g
Toskaana toiduretsept nr. 13Mõnusalt kergelt fritüüritud mereannid. Meil kahjuks neid värskelt saada pole aga õnneks on räime hooaeg ja uskuge mind see maitseb ka imehästi.
Minu signatuurkook.Selle koogi teeb eriliseks väga tugev apelsinimaitse ja selle saamiseks lisatakse koogitaignale keedetud ja püreestatud apelsin.Koostisosad:Taigen:1 apelsin100 g mandlijahu100 g shkrut2 munanäpuotsaga soola0,75 tl
Taevalik maiustus, mida lihtsalt peab proovima.Toskaana toiduretsept nr. 12Retsept 4-leKoostisosad:3 munakollast150 g suhkrut400 g kohvikoort (10% rasva)1 sl sidrunilikööri230 g vahukoort60 g röstitud ja hakitud
Toskaana toidureisi retsept nr.11Caprese salat10 tomati viilu10 Mozzarela di Bufala viilu2 sl oliivõlisoola, pipart10 basiiliku lehte, rebitud väiksemateks tükkideks.kappareidPane tomati ja Mozzarella viilud vaheliti. Nirista
Toskaana toidureis retsept nr. 10Täidlane ja maitsev ning saab kiirelt valmistada.Koostisosad: 220 g vürtsikaid toorvorste, soolikas eemaldatud ja tükkideks lõigatud100 ml valget veini2 purustatud küüslauguküünt85
Toskaana toiduretsept nr.9Need on küpsised ehk biscotti´d. Poest ostes on need suhtlesilt kõvad aga värskelt küpsetatuna on pehmemad ja krõbedad.Koostisosad: (ca 20-25 küpsist)85 g võid2
Üks mõnus idee küpsetamiseks. Kui mulgid teevad oma korpe mannapudruga, siis mina otsustasin proovida riisipudinguga. Riisipuding tuleb keeta mõnusalt magus ja maitsekas ning lisada ohtralt
Toskaana toiduretsept nr.81 sl fenkoli seemneid1 tl värsket hakitud rosmariini0,5 tl soola0,5 tl musta pipart2 küüslauguküünt, purustatud2 sl mett1 seasisefileed (ca 500g -se kaaluga)2 fenkolit40
Toskaana toiduretsept nr. 7Mõnud värske ja kerge salat, millest jätkub kolmelepool fenkolit, viilutatud õhukeseks. 2 väikest punast apelsini, kooritud, viilutatud ja seemned eemaldatud1 mandariin, kooritud, viilutatud
Mõnusad krõbedad küpsised, mis maitsevad eriti hästi külma piimaga. 😊Vaja läheb:400 ml täistera kaerahelbeid100 ml kaerajahu100 ml Muscovado suhkrut50 ml suhkrut0,5 tl soola2 muna75 g
Taigna koostisosad: 50 g värsket pärmi 250 ml piima 3 spl suhkrut 1 tl soola 500 g jahu 1 muna 4 munakollast 50 g sulatatud