
Väikese kiiiksuga sidruni-beseekook
Mõnus muretaignapõhjal sidrunikook. Taigna jaoks: 175 g jahu 100 g külma võid 1 sl suhkrut 1 munakollane soola 1 spl vett Sega jahu, sool ja
Mõnus muretaignapõhjal sidrunikook. Taigna jaoks: 175 g jahu 100 g külma võid 1 sl suhkrut 1 munakollane soola 1 spl vett Sega jahu, sool ja
Taigna koostisosad: 25 g pärmi1 sl suhkrut250 ml piima1 tl soola50 ml õli375 g jahu + pisut sõtkumiseks Sega suhkur pärmiga ja lisa käesoe piim.
Halloweeniks on tavapärane valmistada kõrvitsakooki. Minu tordi kangelaseks on hoopis porgand. See porgandi kook on mõnusalt mahlane ja lihtne valmistada. Retsepti on pärit NAMI-NAMI retseptikogust ja
Toskaana toidureisi retsept nr. 34 Mõnusad ribid, mis on nii hõrgu maitsega…. Vaja läheb: ca 2 kg veise ribisid, ca 400 g tükid ca 130
Mõnus ja maitsekas toit, mille valmistamiseks idee sain suviselt Leedu reisilt. Siia juurde sobib imehästi soe ja pehme Focaccia, mille retsepti leiad samuti blogist. Retsept
Mõnus jõuluse maitsega jäätis Retsept 4-le Koostisosad: 170 g pehmeid kuivatatud musti ploome4 munakollast100 g suhkrut400 g kohvikoort (10% rasva)230 g vahukoort1 tl kaneeli 1
Nende küpsistega on mõnus see, et võid küpsise taigna varem valmis teha ja küpsetada siis kui tahtmine tuleb. Küpsiste jaoks läheb vaja: 175 g võid,
Retsept Viini kohviku Cafe Central klassikast. Tegin täpselt kohviku retseptiraamatu järgi. Ainus minupoolne muudatus oli soola lisamine kreemi. Tähtis on kook valmistada päev enne serveerimist,
See on vaarika-šokolaadi tort, mis on nii imeliselt maitsev ja mahlane. Tegemiseks läheb küll pisut kauem aega aga tulemus on vaeva väärt. Sokolaadi kook:230 g jahu60
Kahele sööjale läheb vaja: 2 veisepõske 1 sibul 1 porgand rosmariini lehti musta purustatud pipart soola 150 ml roosat veini 500 ml puljong 200 ml
Mõnus ja mahlane pistaatsiakook, mida sobib eriti hästi serveerida koos vahukoore ja kreeka jogurtiga. Koogi jaoks läheb vaja: 100 g ilma soolata puhastatud pistaatsiapähkleid 60
Taevalik maiustus, mida lihtsalt peab proovima. Retsept 4-leKoostisosad: 170 g pehmeid datleid4 munakollast70 g suhkrut400 g kohvikoort (10% rasva)230 g vahukoort1 tl kardemoniKeskmises kausis sega
Tainas hästi pehme ja õhuline, mis lisab veel pehmemat tekstuuri. Taigna koostisosad: 25 g pärmi 1 sl suhkrut 250 ml piima 1 tl soola 50
Mida muud on põhapäeva õhrul teha kui küpsetada moosipirukaid ja nostalgilisi kurepesi. Taigna koostisosad: 25 g pärmi1 sl suhkrut250 ml piima1 tl soola50 ml õli375
Mõnus sügisene õunakoogiretsept. Koostisosad: 300 g puhastatud ja viilutatud õunu 2 sl õunasiidriäädikat 50 g heledat Muscovado suhkrut 0,5 tl kardemoni 100 g jahu 25
Toskaana toidureisi retsept nr.33 Midagi tõeliselt head ja eriti nüüd kus tomateid on kuhjas. Otsetõlkes siis leib koos tomatitega. 2 sibulat, hakitud peeneks 1 porgand,
Toskaana toidureisi retsept nr. 32 Mõnus koogiretsept, mis sobib hästi pidupäevaks kui argiõhtusse. Retseptis on rohkelt vaarikaid ja madlilaaste. Ka on lisatud sidrunit. Sidrun ja
Sügisene õunakook, mis ei jäta kedagi külmaks: Taigna koostisosad: 105 g suhkrut 120 g toasooja võid 1 muna 140 g jahu 0,5 tl soola 0,25
Parimad rullsaiad üldse. Tainas hästi pehme ja õhuline, mis lisab veel pehmemat tekstuuri.Taigna koostisosad:25 g pärmi1 sl suhkrut250 ml piima1 tl soola50 ml õli375 g
Toskaana toiduretsept nr.31 Sügisene retsept, kus saab hästi ära kasutada õunu ja tuua tuppa mõnusat küpsetatud õuna lõhna. See retsept on mõeldud 4-le. Taigna koostisosad:
Kohustuslikud rullsaiad sügisesse. Õuna-kardemoni ja soolakaramelliglasuuriga. Tainas on hästi pehme ja õhuline, mis lisab veel pehmemat tekstuuri.Taigna koostisosad:25 g pärmi1 sl suhkrut250 ml piima1 tl
Toskaana toidureisi retsept nr.30 Retsept: 3 punast või kollast paprikakauna 1 sl oliivõli 400 g Ricottat pool klaasi värskeid basiilikulehti+ veel lehti kaunistuseks 1 tl
Uus retsept, mis on veidi teistmoodi. Kas olete proovinud kokku panna kaerajahu, banaani ja peeti. Tundub esmapilgul imelik? Aga tegelikult polegi… Maitse on mõnus ja
Saia tegemine on imelihtne aga sai näeb välja nagu oleksite selle kallal tunde vaeva näinud. Tuleb valmistada kaks tainast. Esimese taigna koostisosad: 12 g pärmi
Kuldsed sibulapirukad, mis maitsevad imehästi soojalt ja koos külma piimaga. Taigna koostisosad:25 g pärmi1 sl suhkrut250 ml piima1 tl soola50 ml õli375 g jahu +
Mahlased rullsaiad must sõstarde ja toorjuustuglasuuriga. Taigna koostisosad:25 g pärmi1 sl suhkrut250 ml piima1 tl soola50 ml õli375 g jahu + pisut sõtkumiseks Täidis:150 g
Mõnus kerge köögiviljatoit, mida süües süda ei valuta aga maitseelamusi on kuhjaga. Sellest kogusest jätkub 3-4 -le. Vaja läheb: 250 g suvikõrvitsat 150 g porgandit
Toskaana toidureisi retsept nr.29 Värsked viigimarjad, krõbedad kreeka pähklid ja mõnus krõmps taignapõhi. Sellest kogusest saab kaks 12 cm läbimõõduga väikest pirukat. Koostisosad: Taigen: 130
Kook, mille põhi krõmpsub mõnusalt ja kohvi-karamellikaste viib lihtsalt keele alla. Koogi jaoks läheb vaja: Koogipõhi 100 g toasooja võid 0,5 dl suhkrut pool muna
Toskaanatoidureisi retsept nr.28 Seekord siis köögiviljatoit, mis sobib serveerida näiteks ahjulõhe juurde. Lehtkapsas jääb mõnusalt krõmps ja rosinad annavad veidi magusust ning apelsinikoor mõnusat tsitruselist