Krõbedad ahjukartulid võiga

Jaga retsepti

Mõnus lisand erinevatele ahjupraadidele.

800 g kartuleid, lõigatud suupärasetks kuubikuteks

2 sl toiduõli

50 g võid

kimbuke rosmariini

pisut soola kartulikeeduvette.

Keeda kartuleid  ca 5 minutit kuni kartulid on kergelt pehmenenud. Kuumuta ahjupannil või ja õli kuni see mõnusalt pragiseb. Lisa kartulikuubikud ning rosmariin ja sega kuni need on mõnusalt rasvaga koos.

Küpseta ahjus  30 minutit 200 C juures.

Sega ja küpseta veel 15 minutit, kuni kartulid on üleni kuldpruunid ja krõbedad. 

Serveeri kuumalt.


vaata veel:

Eelroad

Juustusnäkid avokaado-jogurti dipiga

ca 10 snäkki Juustusnäkid  Koostisosad: 2 munavalget 2 dl Valio Cheddari riivitud juustu 0,5 tl suitsupaprika pulbrit 1. Sega juust,