Suvine salat

Jaga retsepti

In English

Suvine salat, mis sobib  tarbimiseks nii suvel kui talvel. Siin on suvise tomati magusust  ja tšilli ning ingveri vürtsikust.

200 g tükeldatud suvikõrvitsat
1 paprika
200 g türgi ube
600 g tomateid
8 küüslauguküünt
20g õli
3 spl suhkrut
soola maitsestamiseks
ca 1-2 tšillikauna ( oleneb kui vürtsikat soovid)
ca 2 cm jupike ingverit

Tükelda kõik koostisosad
Kuumuta küüslauku ja tsillit õlis. Lisa tomatid ja keeda need pehmeks.
Lisa suvikõrvits, paprika, türgi oad ja ingver. Hauta madalal kuumusel kuni vedelik on enamuses ära aurustunud ja köögivili pehme. Maitsesta soola ja suhkruga.
Pane purkidesse ja säilita.

vaata veel:

Eelroad

Focaccia ja pesto

Toskaana toidureis nr.19 Seekord siis saia lainel. Focaaccia on lihtne valmistada ja see meeldib kõigile. Seekordne retsepti versioon karamelliseeritud sibulatega.

Eelroad

Verivorsti- ja hakklihaampsud

Jõulune roog, mis on pisut erilisem aga kui kasutada juba valmis koostisosi, mis meil poes saadaval, siis saab hakkama päris