Odrajahukarask maasika-ürdivõiga
Soe karask kaob laualt hämmastava kiirusega 😋 Maasika ürdivõi on katsetus, mis maitses üllatavalt mõnusalt. Maasika-ürdivõi 150 g võid (toasoe) suurem punt siledalehelist peterselli ja
Soe karask kaob laualt hämmastava kiirusega 😋 Maasika ürdivõi on katsetus, mis maitses üllatavalt mõnusalt. Maasika-ürdivõi 150 g võid (toasoe) suurem punt siledalehelist peterselli ja
Suvine värske salat. Sobib nii soolase toidu kõrvale kui ka lihtsalt magusaks ampsuks. 4 suurt virsikut ca 50 g magusat granadilli püreed (Mina kasutasin
Selleks tordiretseptiks sain idee EV100 tordist “Muraka-kodujuustutort” ja Prantsuse klassikalisest koogist Fraisier Tordil on mõnus krõmpsuv põhi, kergelt vahune Vana-Tallinna likööri maitseline kodujuustutäidis ja maasikatarretis. Välja näeb
Piruka põhi: 75 g Alma võid 35 g Alma hapendatud täispiima 150 g jahu pisut soola Näpi kokku või, jahu ja sool. Lisa hapupiim ja
Retseptiks olen saanud inspiratsiooni suvest ja maasikatest ning praegu eriti popiks olevast üleöö pudrust. Retsepti üheks põhikoostisosaks on kaerahelbed, mida on kasutatud kolmel erineval moel:
Rabarberi stritsel, mis on mõnusalt magus ja hapu korraga ning nii mahlane 😊 ja see kardemoni maitse………😋 Sellest kogusest saad 2 stritslit. Need kaunid
Suvine pirukas päikeseküpsete murelite ja tilgakese Vana Tallinna likööriga maitseb imehästi:) Taigna koostisosad: 150 g nisujahu 75 g suhkrut 75 g võid soola näpuotsatäis
Inspiratsiooni joogi valmistamiseks sain Alma vaarika-cappuccino kreeka jogurtijoogist. Kokteilipõhjana kasutasingi Alma jogurtijooki. Vaarikas ja kohvi on maitsed, mis sobivad kokku imehästi ja annavad suviselt
Pähklibesee valmistamiseks kasutasin röstitud sarapuupähklipuru ja kreemi sisse pistaatsiapähklipastat. Väga pähkline kook, mis maitseb imehästi suure koguse päikeseküpsete maasikatega. Pähklibesee: 5 tk M munavalget
Punane sametkook: 250 g Alma keefiri täispiimast (toasoe) 1 tl vanilliekstrakti 1 tl valge veiniäädikat punast toiduvärvi 400 g suhkrut 225 g toiduõli 2
Selle saiavormi juures olen saanud inspiratsiooni sellisest küpsetisest nagu “English breadpudding” Et oleks mõnusam süüa küpsetasin neid muffinivormides ja lisasin rabarberit. Vaniljekaste, rabarber ja
Küpsised tordile: 2 muna 60 g suhkrut 25 g maisitärklist 50 g nisujahu 0,5 tl vanilliekstrakti 2 sl tuhksuhkrut 1. Vahusta munavalged. Sega pool
Tiramisu edasiarendus, väikese hapu nüansiga. Küpsised: 4 muna 120 g suhkrut 50 g maisitärklist 100 g nisujahu 1 tl vanilliekstrakti 4 sl tuhksuhkrut 1.
In Engish Rabarberihooajal tasub ikka rabarberikooki teha 😊 See kook on pisut vähem magus ja rabarberit on palju, mis annab koogile mõnusalt värske ja hapuka
Üks tõeline suvine magustoit. Suvi on käes sõbrad 😊 Beseeküpsised: 2 tk L munavalget 125 g suhkrut Vahusta munavalged tugevaks vahuks. Lisa osade kaupa
Kuklid: 700 g jahu 50 g suhkrut 1 tl soola 230 ml piima 120 ml toiduõli 50 g pärmi 1 muna Seemneid kuklitele kaunistuseks
Jagan teiega oma Tosca koogi retsepti, milles pole midagi väga uut. Vähendasin klassikaliste mandlilaastude osa ja lisasin muid pähkleid ja kuivatatud jõhvikaid. Ja mis
ca 10 snäkki Juustusnäkid Koostisosad: 2 munavalget 2 dl Valio Cheddari riivitud juustu 0,5 tl suitsupaprika pulbrit 1. Sega juust, munavalged ja suitsupaprika. 2. Pane
Minu esimesed katsetused haputaignaga (sourdough). Retsept on pärit Angeelika Kang Osula retsepti raamatust “Ahjusoe”. Aitäh Angeelika toreda ja õpetliku koolituse eest ning emajuuretise eest Sai ise
Kardemon ja vaarikad on üks mõnus maitsekombinatsioon 🙂 ——————————————————————————— Taigen Koostisosad: 50 g pärmi 2 spl suhkrut 1 tl soola 1 muna 500 ml piima
Kaks nädalat tagasi Itaalias sain proovida oma elu parimat Tiramisut. Ei tea kas asi oli kevadiselt lõhnavas hommikus või Garda järve hingematvates vaadetes aga
Pavlova värskete marjadega on imehea.: Aga kui parasjagu marjade hooaeg pole veel alanud tuleb kasutada olemasolevaid koostisosi: banaanid, kaneel ja Muscovado suhkur. Beseepõhjad: 4 tk M
Sellest kogusest saad 4 jäämaiust Koostisosad: 2 dl viljalihaga apelsinimahla 2 tl suhkrut 1 dl Alma Muah maitsestamata jogurtit 0, 5 tl vanilliekstrakti 1. Sega
Tordipõhi: 130 g digestive küpsiseid 60 g Alma võid 1. Purusta küpsised ja sega sulatatud võiga. Suru saadud segu koogivormi põhja ja pane 30
See kook on valmistatud ilma jahu ja suhkruta. Magustamiseks on kasutatud banaani ja vahtrasiirupit. Koogipõhi: 25 g mandleid 15 g India pähkleid 30 g
Minu amps ahvatlust #minumarzipan Kohvi ja valge šokolaadimousse: 100g valget šokolaadi 75 g vahukoort 1 tl lahustuvat kohvipulbrit 1 tl želatiini 1 spl vett 125 g
See kook on kui päike- tulvil mõnusaid maitseid ja säravaid kevadisi kollaseid värvitoone. PÕHI Kasuta 24 cm läbimõõduga lahtikäiva põhjaga koogivormi. 125 g Alma võid 1,5
Mõnusad, krõmpsuvad maisihelvestega küpsised kolmapäeva õhtusse.🙂 Heleda Muscovado suhkru karamellise ja magusa maitse tasakaalustamiseks on lisatud küpsistele külmkuivatatud vaarikaid ja kuivatatud aprikoose. Koostisosad : 125