Tikrimoos piparmündiga

Jaga retsepti

In English

Minu suvi sai purki 😊
Tikritest tuleb moosi mõnus tugev ning kergelt vürtsikas maitse ja piparmünt annab suvise värskuse.
Koostisosad:
600 g puhastatud tikreid (kasutasin punaseid, aga samahästi sobivad ka rohelised – sel juhul saad lihtsalt teist värvi moosi)
Umbes pool klaasi vett
200 g suhkrut
Suur punt värsket piparmünti
Lase marjad veega keema ja lisa piparmünt.
Keeda madalal kuumusel, kuni marjad pehmed. Lisa suhkur ja keeda moos paksuks. Võta piparmünt  potist välja ja viska minema. Pane moos purkidesse.
Moos sobib igale poole: juustule, pudrule, pannkookidele.


vaata veel:

Eesti sünnipäev

Moorapead

Nostalgilised moorapead.Retsepti leidsin siit:http://maakodu.delfi.ee/…/retsept-nostalgiahongulised-maius… Kaunistuseks rukkilille õielehed ja kreemi sisse konjaki asemel tubli ports Vana Tallinna likööri ja ongi valmis koogid, mis maitsevad kõigile :

Eesti sünnipäev

Pidupäevatort

Eesti Vabariigi sünnipäevaks sai tehtud üks pidupäeva tort, mis näeb välja hea ja maitseb ka hästi.Aega selle tegemiseks kulub küll rohkem aga tulemus on oma

#mymumisthebestcookever