Tikrimoos piparmündiga

Jaga retsepti

In English

Minu suvi sai purki 😊
Tikritest tuleb moosi mõnus tugev ning kergelt vürtsikas maitse ja piparmünt annab suvise värskuse.
Koostisosad:
600 g puhastatud tikreid (kasutasin punaseid, aga samahästi sobivad ka rohelised – sel juhul saad lihtsalt teist värvi moosi)
Umbes pool klaasi vett
200 g suhkrut
Suur punt värsket piparmünti
Lase marjad veega keema ja lisa piparmünt.
Keeda madalal kuumusel, kuni marjad pehmed. Lisa suhkur ja keeda moos paksuks. Võta piparmünt  potist välja ja viska minema. Pane moos purkidesse.
Moos sobib igale poole: juustule, pudrule, pannkookidele.


vaata veel:

Eelroad

Kanamaksa pasteet pohlatarretisega.

Värviline kanamaksapasteet, mis sobib hästi pidulauale. Kaunistuseks ja maitseks on pasteedile lisatud pohlatarretis. Pasteedi jaoks läheb vaja: 800 g kanamaksa 2 sibulat 160 ml vahukoort

Eesti sünnipäev

Mustika- leiva smuutishot

  Mõnus smuutishoti retsept. Sobib hästi tähistamaks Vabariigi aastapäeva.    Vaja läheb: 100 g metsamustikaid 40 g riivleiba 300 g hapupiima/keefiri 2 spl mett  

#mymumisthebestcookever