Taimsed (liha)pallid

Jaga retsepti

Midagi taimset lihatoitude vahele ka. Väga sina peal ma nende toitudega ei ole aga nagu öeldakse harjutamine teeb meistriks.

Vaja läheb:

80 g tekstureeritud taimse valgu graanuleid (kasutasin sojast tehtud valgu graanuleid)

210 g köögiviljapuljongit

1 küüslauguküün

1 sibul

1 tl suitsupaprika pulbrit

1 tl kuivatatud sojakastet

4 spl kaerajahu

5 sl riivsaia

Pane tekstureeritud soja graanulid kuuma köögiviljapuljongisse likku (ca 10 tuleb leotada). Lisa leotatud taimse valgu graanulitele purustatud küüslauk, hakitud sibul, suitsupaprikapulber, kuivatatud sojakaste, kaerajahu ja riivsai. Vajadusel võid lisada veel veidi puljongit, et segust moodustuks ühtlane tainas, millest saaksid voolida väikesed pallikesed.

Prae saadud pallikesi toiduõlis pannil igast küljest, et saaksid pallikestele krõbeda pealiskihi. Serveeri palle koos taimse küüslaugumajoneesiga.

 

 

 

vaata veel:

Coop

Leiva-pähklitort mustade sõstardega

Mõnus tort Eesti pidupäevaks. Tort sisaldab  rukkileiba ja sarapuupähkleid. Kreemiks mõnus kreemjas toorjuust ja veidi vahukoort ning lisaks ka mustad

Coop

Pidulikud mulgipudrusuupisted

  Kogus 16 tk Valmistamisaeg ca 30 minutit+ mulgipudru keetmiseks ca 1 tund Mulgipudru koostisosad: 450 g kooritud ning väikesteks