Taimsed (liha)pallid

Jaga retsepti

Midagi taimset lihatoitude vahele ka. Väga sina peal ma nende toitudega ei ole aga nagu öeldakse harjutamine teeb meistriks.

Vaja läheb:

80 g tekstureeritud taimse valgu graanuleid (kasutasin sojast tehtud valgu graanuleid)

210 g köögiviljapuljongit

1 küüslauguküün

1 sibul

1 tl suitsupaprika pulbrit

1 tl kuivatatud sojakastet

4 spl kaerajahu

5 sl riivsaia

Pane tekstureeritud soja graanulid kuuma köögiviljapuljongisse likku (ca 10 tuleb leotada). Lisa leotatud taimse valgu graanulitele purustatud küüslauk, hakitud sibul, suitsupaprikapulber, kuivatatud sojakaste, kaerajahu ja riivsai. Vajadusel võid lisada veel veidi puljongit, et segust moodustuks ühtlane tainas, millest saaksid voolida väikesed pallikesed.

Prae saadud pallikesi toiduõlis pannil igast küljest, et saaksid pallikestele krõbeda pealiskihi. Serveeri palle koos taimse küüslaugumajoneesiga.

 

 

 

vaata veel:

Eesti sünnipäev

Leiva- õunamuffinid kohupiimakattega

  Väikesed ja mõnusad leivamuffinid kohupiimaga eesti sünnipäevaks. Sellest kogusest saad 6 koogikest.Koostisosad:100 g riivleiba 300 g riivitud õunu50 g sulatatud võid 50 g suhkrut Kohupiima

Eelroad

Kanamaksa pasteet pohlatarretisega.

Värviline kanamaksapasteet, mis sobib hästi pidulauale. Kaunistuseks ja maitseks on pasteedile lisatud pohlatarretis. Pasteedi jaoks läheb vaja: 800 g kanamaksa 2 sibulat 160 ml vahukoort

#mymumisthebestcookever