Retsept aastast 1864. Supp rohhilistest ernedest
Retsept aastast 1864. Supp rohhilistest ernedest Kaks toopi rohhilissed erned sawad peotud ja pestud, pehme vee sees kedetud moosiks ja siis ühe turslaki läbbi lödut
Retsept aastast 1864. Supp rohhilistest ernedest Kaks toopi rohhilissed erned sawad peotud ja pestud, pehme vee sees kedetud moosiks ja siis ühe turslaki läbbi lödut
Toidu väljakutse 2022 13-ndaks koostisosaks on Cubeb pipar. Cubeb pipar on tuntud ka kui “tailed” ehk sabaga pipar, mis on pärit Indoneesiast. See pipar on
Selle aasta toidu väljakutse üheteistkümnendaks koostiosaks on Madras curry. See maitseainesegu on pärit Madrasel, mis on Coromandeli sadam Tamil Nadus, Lõuna-Indias. See sadam oli esimeks
See Ukraina borši retsept on pärit Odessast soetatud kokaraamatust. Pisut muutsin küll toorainete koguseid ja valmistamise viisi. Nimelt on soovitatud supp järelvalmimiseks panna keraamilise potiga
Hea ja mõnus suutäis, mida isuga süüa. Röstitud sai ja juust ning rohkelt sibulat on need mis teevad sellest supist hea toidu. Vaja läheb: 650
2021 Toiduväljakutse retsept nr 11 ja ikka aastast 1864 Originaalretsept: Pinatid, kömnelehti ehk noored kapstataimed sawad weega pehmeks kedetud, akkitud ja selge buljoniga Nr. 8
Mõnus vürtsikas supp, mis teeb südame seest soojaks. Vaja läheb: 1 kuhjaga spl mett 3 spl tumedat sojakastet 1 tšillikaun 20 g ingverit, puhastatud ja
Mõnus külm suveks nii suveks kui talveks. Kogus on mõeldud neljale. Tegin seda suppi pisut teistmoodi, kuna mulle meeldib kui köögiviljad on krõmpsud. Seetõttu tegin
Retsept nr.1- 2021 Esimene retseprt, mis on pärit 1864 aastast. Huvitav lugemine ja ka katsetamine on põnev. Püüan igast retseptist, midagi erilist tähele panna ja
Mõnus ja maitsekas toit, mille valmistamiseks idee sain suviselt Leedu reisilt. Siia juurde sobib imehästi soe ja pehme Focaccia, mille retsepti leiad samuti blogist. Retsept
Toskaana toidureisi retsept nr.33 Midagi tõeliselt head ja eriti nüüd kus tomateid on kuhjas. Otsetõlkes siis leib koos tomatitega. 2 sibulat, hakitud peeneks 1 porgand,
Ribollita on paks supp valgetest ubadest, saiast ja juurviljadest. Maitsev ja toitev kõhutäis.Kogusest jätkub kolmele.Potti tuleb kanna ka Parmigiano tükk, mis pehmeks keenuna on koka
Toidureis 2019 on jõudnud koju – talvisele Eestimaale.Selleks puhuks olen kokku pannud kolmekäigulise menüü, mis on valmistatud Eestis kasvanud ja kasvatatud koostiososadest. Eesti toit on hea
Toidureis on jõudnud Taisse. Tai toit on üsna tuttav ka meile, kuna palju eestlased on Taid külastanud. Siin on retsept lihtsa Khao Soi valmistamiseks, mis
In EnglishHernesupp, mis on peaaegu tavaline.😊 Supile lisatud on Maroko maitseainesegu, mis annab natuke vürtsika ja magusa nüansi Eestimaisele hernesupile.Maroko maitseainesegus on koriandriseemneid, fenkoliseemneid, vürtsköömenit,
In EnglishVahel sooviks süüa midagi kergemat. Suvised porgandid on imeliselt magusad ning koos kardemoni ja tsilliga moodustavad need mõnusa maitsekombinatsiooni. Supp on mõnusalt magus ja