Pappa al pomodoro

Jaga retsepti

Toskaana toidureisi retsept nr.33

Midagi tõeliselt head ja eriti nüüd kus tomateid on kuhjas. Otsetõlkes siis leib koos tomatitega.


2 sibulat, hakitud peeneks

1 porgand, peeneks hakitud

4 küüslaugulküünt

3 spl oliivõli

8 viilu pisut kõvaks läinud Ciabattat 

ca 500 ml köögiviljapuljongit

10 tomatit seemned eemaldatud ja hakitud

15-20 basiilikulehte, rebitud tükkideks

soola ja musta pipart maitseks

Hauta sibulat, küüslauku ja porgandit keskmisel kuumusel pannil. Kui need on valmis, siis lisa leib köögiviljade peale. Lisa ca 200 ml puljongit ning lase keema tõusta. Samal ajal rebi leib kahvliga tükkideks. Lase keeda kuni leib imab kõik niiskuse sisse ning lisa siis ülejäänud puljong, tomat, basiilik, sool ja pipar. Lase keeda 15 minutit, kuni  supp on paks ja sametjas.



vaata veel:

Coop

Pidulikud mulgipudrusuupisted

  Kogus 16 tk Valmistamisaeg ca 30 minutit+ mulgipudru keetmiseks ca 1 tund Mulgipudru koostisosad: 450 g kooritud ning väikesteks

Eelroad

Lõhe ja redise ceviche

Mõnus eelroog neljale.  Vaja läheb: 500 g  puhastatud ja nahata lõhefileed 2 suuremat laimi või 3 väiksemat pisike kimp murulauku