Mõnus vürtsikas supp, mis teeb südame seest soojaks.
Vaja läheb:
1 kuhjaga spl mett
3 spl tumedat sojakastet
1 tšillikaun
20 g ingverit, puhastatud ja tükeldatud viiludeks
150 g kanafileed, lõigatud tükkideks- praadimiseks õli
250 g peenikesi riisinuudleid (vermicelli)
150 g hiina kapsast, hakitud
1 l kanapuljongit
soola maitsestamiseks
rohelist sibulat
Prae kana pannil ja maitsesta soola ja pipraga. Tõsta kõrvale
Valmista riisinuudlid vastavalt pakendil olevale õpetusele.
Pane potti mesi ja kuumuta mett nii, et see hakkaks mullitama ja karamelliseeruks kergelt. Lisa sojakaste ning keeda mõni minut. Lisa puljong ja ingver ning lase keeda ca 5 minutit.
Lisa kanatükid, hiina kapsas ja pool tükeldatud tšillikaunast. Keeda mõni minut ning lisa riisinuudlid.
Kuumuta kuni nuudlid on kuumenenud. Maitsesta vajadusel soolaga. Serveeri kohe ning kaunista rohelise sibula ja hakitud tšilliga.