Sulatatud juustuvaht Dalgona kohvi ja vaarikatega

Jaga retsepti

Üks mõnus ja lihtne pokaalimagustoit, mida saab ruttu valmistada ja kohe tarbida. Loomulikult võib mõned tunnid magustoitu ka külmas hoida enne serveerimist. Sulatatud juust annab magustoidule kergelt soolaka meki ja mõnusalt kreemise konsistentsi. Hapuka maitsenüansi lisab vaarikas ning mõrkja meki annab Dalgona kohvi. Soovitan magustoidu panna kihiti pokaali, siis on visuaal ägedam. Serveerimissoovituseks anda, et magustoit enne läbi segada.


Magustoidu jaoks läheb vaja

200 g sulatatud juustu

250 g mascaraponet

50 g tuhksuhkrut

200 g vaarikaid (sobivad ka külmutatud)

50 g  Valeri küpsiseid


Dalgona kohvi jaoks läheb vaja:

2 spl lahustuvat kohvi

2 spl suhkrut

2 spl keeva vett

Dalgona kohvi valmistamiseks vahusta mikseriga heledaks vahuks kohvipulber, suhkur ja keev vesi.

Vahusta mascarapone kergelt suhkruga ning lisa toasoe sulatatud juust. Sega kuni saad ühtlase kreemi. Lisa kreemile pool Dalgona kohvist sega ühtlaseks. Pane kaussi kihiti kreem, vaarikad ning purustatud küpsised. Kõige peale väike tupsuke Dalgona kohvi vahtu ja küpsis.

Head isu!



vaata veel:

AASTA 2019 TOIDUREIS

Lefse

Seekord oleme jõudnud Norra ja valmistada otsustasin jälle midagi kartulist.Norra kartuli lameleiba ehk Lefse´t. Lefse´t süüakse palju jõulude ajal. Magus variant on  või, suhkru  ja kaneeliga.

Eelroad

Verivorsti- ja hakklihaampsud

Jõulune roog, mis on pisut erilisem aga kui kasutada juba valmis koostisosi, mis meil poes saadaval, siis saab hakkama päris kiiresti. Sellest kogusest saad 12

#mymumisthebestcookever