Toskaana toidureisi retsept nr. 14
Selline lihtne retsept, mis on Toskaanas ülimalt populaarne. Seda saab valmistada järelejäänud toiduainetest: pastast, sparglist, muud köögiviljad jne.
Koostisosad:
1 sibul, hakitud peeneks
2 sl oliivõli
50 g piima
5 muna
90 g pastat
0,5 tl soola
0,5 tl musta pipart
30 g riivitud Gran Regale juustu
1 suur tomat, viilutatud
1 peotäis lehtpeterselli, hakitud
Prae pannil sibul oliivõlis, kuni see on muutunud klaasjaks- see võtab aega ca 2 minutit. Klopi munad kausis lahti ja lisa piim. Sega muna-piimasegule keedetud pasta, maitseained ja juust. Kalla segu kuumale pannile. Aseta viilutatud tomat pannile muasegusse. Küpseta madalal kuumusel ca 15 minutit või kuni muna on tardunud. Raputa munale lehtpetersell ja küpseta kaane all veel ca 3 minut.
HEAD ISU!
‘
Eelroad
Lõhe ja redise ceviche
Mõnus eelroog neljale. Vaja läheb: 500 g puhastatud ja nahata lõhefileed 2 suuremat laimi või 3 väiksemat pisike kimp murulauku