Maasikatega mannavaht

Jaga retsepti

  • Mõnus ja kerge mannavaht, mis maitseb ikka väga hästi.

Vaja läheb ainult mõnda lihtsalt komponenti ja pisut aega.

Koostisosad:

1 l maasikapüreed

200 g suhkrut

1 dl mannat

 

Lase suhkur ja maasikapüree keema tõusta ning lisa kogu aeg segades, et manna ei läheks tükki.

Keeda mannat ca 10 minutit, kuni manna on ilusti paisunud. Ära unusta poti sisu vahepeal segada.

Lase segul jahtuda peaaegu toatemperatuurile ning siis vahusta mannavaht õhuliseks.

 

Head isu!

 

vaata veel:

Eelroad

Mustast leivast “rullbiskviit” kilu ja munaga

Teeks ühe “rullbiskviidi” Eestile sünnipäevaks? Vaja läheb Eesti Pagari musta vormileiba, kilu, muna ja nipet-näpet veel. Kui rullbiskviit kaunistada vutimunade ja rukkilille õielehtedega ongi pidupäeva

#mymumisthebestcookever