Granaatõuna-piparmündijook

Jaga retsepti

Värskendav suvine jook granaatõunast ja piparmündist. Mõnus jahutus kuuma suvepäeva.

Kogus: 2-le

Koostisosad:

200 ml granaatõuna nektarit

200 ml gaseeritud vett

50 ml piparmündisiirupit

maasikatükke

apelsinitükke

vaarikaid

granaatõunaseemneid

piparmündilehti

laimisektoreid

jääd

Sega omavahel granaatõuna nektar ja piparmündisiirup. Pane suurtesse klaasidesse (mahuga umbes 400 ml) jää, maasikatükid, apelsinitükid, vaarikad ja granaatõunaseemned. Lisa granaatõuna nektari ja piparmündisiirupi segu. Täida klaas gaseeritud veega ja lisa piparmündilehed ja laimisektorid. Serveeri kohe.

Kui kasutatud rohelist värvi piparmündisiirupit, saad huvitava rohelise värviga suvise joogi.

 

vaata veel:

Eelroad

Lehtkapsa (kale) pesto

Pesto on mõnus ja suvine määre, mida saab teha peaaegu kõigest, mida aias leidub. Seekord  valmistasin pesto lehtkapsast. Vaja läheb:

Eelroad

Odrajahukarask maasika-ürdivõiga

Maasika-ürdivõi 150 g võid (toasooja) suurem punt siledalehelist peterselli ja tilli 0,5 tl soola 1 poolik röstitud paprika 2 suuremat