Tiramisu Limoncello ja sidrunivõidega

Jaga retsepti

Kerge ja mõnus suvine magustoit, millele annab kerge sidrunise noodi Limoncello ja sidrunivõie. 

Koostisosad:

ca 20 Savoiardi küpsist

4 munakollast,  M suurus

80 g suhkrut

500 g Mascaraponet

näpuotsaga soola

100 g sidrunivõiet

250 ml sidruniga jääteed

50 ml Limoncellot

Vahusta munakollased suhkruga tugevaks vahuks. Lisa munakollase vahule Mascarapone ja limoncello (jäta 2 tl jääteele lisamiseks) ning vahusta korralikuks vahuks. Sega kreemi sidrunivõie. 

Võta kauss/vorm, millest soovid kooki serveerida.  Kasta küpsised korraks jäätee-limoncello segusse ja aseta need koogivormi põhja nii, et põhi oleks ilusti kaetud. Järgmise kihina lisa Mascarapone juustusegu. Jätka senikaua kuni küpsised ja kreem on otsas. Pealmine kiht peab olema kreem.  Pane kook külmkappi ning lase seal vähemalt 4 tundi. Kaunista soovikohaselt ja serveeri. 

 

vaata veel:

Eelroad

Focaccia ja pesto

Toskaana toidureis nr.19 Seekord siis saia lainel. Focaaccia on lihtne valmistada ja see meeldib kõigile. Seekordne retsepti versioon karamelliseeritud sibulatega.

Eelroad

Drakon sushi roll

Mõnus sushi, mida kodus ise teha.  Draakoni rull on sushi, millel riis on väljapool ja nori leht seespool. Tempura taignas