Focaccia
Focaccia on mõnus, pehme ja värske sai, mis sobib kõikide toitude kõrvale ja ka iseseisva roana. Koostisosad:25 g pärmi300 ml käesooja vett400 g jahu3 sl
Focaccia on mõnus, pehme ja värske sai, mis sobib kõikide toitude kõrvale ja ka iseseisva roana. Koostisosad:25 g pärmi300 ml käesooja vett400 g jahu3 sl
Juustukook kevadise rabarberiga. Koostisosad: 280 g digestive küpsiseid 100 g sulatatud võid Täidis: 400 g Philadelphia toorjuustu 1 tl vanillisuhkrut 75 g suhkrut 2 muna
See mõnus magustoit on toredaks üllatuseks igale emale. See on nii lihtne, et selle magustoidu valmistamisega saavad lapsed ise hakkama. Mõnusalt marjane ja suus
Kiievi tordi retsepti võtsin internetist sellelt aadressilt: https://gotovim-doma.ru/recipe/8551-kiyevskiy-tort ja see tort peaks olema ikka täielik klassika aga mina seda ei mäleta. Aga retsept kõlas nii
Selle aasta esimene rabarberi kook jõudis just blogisse. Pisut uhkeldav ja ka väga maitsev. Eriti hea järgmisel päeval. Vaja läheb: Taignale: 200 g jahu 100 g
Koorene seavälisfilee seentega, mis sobib hästi serveerimiseks krõbedate ahjukartulitega. Vaja läheb: 0,6 kg seavälisfileed 2 sibulat 4 küüslauguküünt 400 g seeni 400 ml kohvikoort 200
Mõnusad pehmed saiarullid, mis on datlitäidisega ja petiglasuuriga. Tegu on datlisõprade unelmate maiustusega. Taigna valmistamine võtab aega üleöö külmkapis aga veidi pingutust ning tulemus on
Mõnus vegan ja gluteenivaba hommikusöök, mida on kerge valmistada ja mis maitseb imeliselt. Koostisosad: 4 viilu gluteenivaba vegan saia 120 ml Valio kaerajook Oddlygood 2 sl
Juustune klubivõileb pesto ja mahlase kanafileega. Imeline piknikutoit. Vaja läheb: 9 viilu röstsaia 6 spl basiilikupestot- retsepti leiad siit retsepti leiad siit 6 redist, viilutatud õhukesteks
Lihtsad, mõnusad ja imelised kaneelisaiad. Taigna jaoks läheb vaja: 25 g pärmi 100 g suhkrut 0,5 tl soola 250 ml piima 450 g jahu 120
Retsept aastast 1864. Juba tehti Crème brulèed. Küll pisut teistmoodi kui meie praegu harjunud oleme. Aga sellegipoolest väga põnev ja tasub katsetamist. 2021 toiduväljakutse retsept nr.
Tõeliselt magus amps. Aga kui oled suur magusasõber, siis need küpsised on mõeldud just sulle. Küpsisetaigna jaoks läheb vaja: 145 g võid, toatemperatuuril 300 g
Mõnus sushi, mida kodus ise teha. Draakoni rull on sushi, millel riis on väljapool ja nori leht seespool. Tempura taignas praetud krevetid ja kurk on
Mõnus klassikaline retsept krõbedate kanakoibade valmistamiseks. Üks parimates kanaretseptidest ja üks minu lemmikutest. Koostisosad: ca 1, 2 kg kanapoolkoibasid 400 g keefiri 50 g vürtsikat
Retsept, kus on palju kohupiima ja kuivatatud puuvilju. Maitseb eriti hästi soojalt klaasi külma piimaga. Taigna jaoks läheb vaja: 25 g pärmi 100 g suhkrut
2021 toiduväljakutse retsept nr. 9 ja ikka aastast 1864. Selle retsepti jaoks sain abi ka Eesti Rahva Muuseumist. Uurisin sealt mida tähendab töuraliha? Muuseumilt sain
Kogus 4-le Valmistamisaeg ca 20 minutit + kisselli jahutamiseks ca 2 tundi Kohupiimavahu koostisosad: 400 g Hüva lahjat kohupiima vaniliiniga 200 ml vahukoort 3
Moosipirukate retsept, mis on väga õhulised ja maitsvad. Need on valmistatud pärmitaignast aga taigna valmistusviis on väga erinev tavapärasest pärmitaignast ja taigen sisaldab ka erilisi
Väikesed Prantsuse küpsetised, mis on maitsestatud rummi ja vanilliga. Pehmed sisult ja krõbedad-karamelliseeritud pealispinnalt. Nende küpsetiste jaoks on spetsiaalsed väikesed silindrilised vormid, mis on ca
Mõnusad kohupiimaga donutsid, mille sees on iiriskommid ning peal mõnus karamelline krõbedik. Pehmed ja maitsevad eriti hästi koos klaasi külma piimaga. Koostisosad: 150 g jahu
Kogus 4-le Valmistamisaeg ca 60 minutit Koostisosad: 400 g hakkliha 1 sibul, peeneks hakitud 3 küüslauguküünt, purustatud soola purustatud musta pipart 300 g pastat-
Toiduväljakutse retsept nr.8 ja ikka aastast 1864. Seekord väga põnev ja eriline retsept ehk siis täidetud kapsapea, mis on ahjus küpsetatud. Siia panen kirja ka
Imeline kooslus, mis sobib omavahel imehästi. Kerge kardemonine maitse ja apelsini hapukus ning kirsiks tordil passioniviljasiirup. Koogipõhjale läheb vaja: 2 munakollast 130 g võid 100
Cassata on Sitsilia küpsetiste sümbol. Koos Cannoliga on see küpsetis kõige tuntum Itaalia dessert maailmas. Koostisosad. Koogipõhi: 5 muna 150 g suhkrut 150 g nisujahu
Limoncello on üks mõnus sidruniline jook, mida kangesti tahtsin proovida ise teha. Internetist sain retsepti abi ja tegin mõningad mööndused retseptis ning lõpuks sai ta
Pole midagi paremat soojast kodus küpsetatud leivast. Minu koorikleibade retsept. Esmalt tuleb leivataigen hapendada ja selleks võtan: 1 l käesooja vett 2 spl juuretist 500g
Mõnus vürtsikas supp, mis teeb südame seest soojaks. Vaja läheb: 1 kuhjaga spl mett 3 spl tumedat sojakastet 1 tšillikaun 20 g ingverit, puhastatud ja
Maapähklivõiküpsised on tehtud kaerahelvestega ning on mõnusad ning krõmpsuvad. Maitselt meenutavad küpsised pisut halvaad. Küpsiste jaoks läheb vaja: 95 g jahu 80 g täisterakaerahelbeid 0,5
2021 Toiduväljakutse retsept nr.7 ja ikka aastast 1864. Walmistakse nudlitaignast, litsutaks ühe õlleklaasiga ümmargussed siiwid wälja, woetaks peneks akkitud munnad, seggataks need solaga, peneks leigatud
Mõnusad väikesed ja maitsekad koogikesed. Kasutasin koogikeste jaoks Veski Mati Red Velvet koogipulbrit. Vahele panin vahukoore-toorjuustukreemi ja kaunistuseks valget šokolaadi ja külmkuivatatud vaarikajahu. Maitsevad hästi