Jõulumaitselised pulgakoogid

Jaga retsepti

 

Ühed igavesti mõnusad ja maheda maitselised pulgakoogid küpsisepurust ning piparkoogipudingust. Kaunistuse võid teha täpselt sellise nagu meeldib😊

 Vaja läheb:

200 g Rõngu pagari vanilje küpsisepuru

100 g Valio piparkoogimaitselist pudingut

75 g võid

1 spl suhkrut

1 tl vanillisuhkrut

näpuotsaga soola

Kaunistamiseks:

 200 g valget ja/või piimašokolaadi

Pärleid

Jõhvikaid

Väikeseid pretseleid jne.

pulgakoogitikke

 

Sega omavahel küpsise puru, sulatud või, puding, sool, suhkur ja vanillisuhkur. Saadud ühtlasest massist vooli käte vahel 25 g kaaluvad ümmargused pallid. Kata pallid toidukilega ja pane paariks tunniks külmkappi tahenema.

Sulata šokolaad. Torka pulgaga pallikese sisse auk ning kasta pulk šokolaadi ning torka tagasi palli sisse. Pane pallid koos pulkadega veidikeseks külma, et šokolaad tahkuks ja pall oleks kindlalt pulga otsas.

Kasta pallike šokolaadi sisse ja nõruta ära üleliigne šokolaad. Seni kuni šokolaad on veel täielikult tahkumatta pane Rudolfile pärlitest silmas, jõhvikast nina ja pooleks tehtud Pretzelitest sarved.

Muidugi võid pulgakooke kaunistada nii nagu meeldib.

Hoia pulgakooke kuni sevreerimiseni külmkapis.

 

 

 

 

vaata veel:

Eelroad

Ekleerid rukkijahust juustu-peedi täidisega.

  Tuli mõte teha ekleere ja proovida neid küpsetada ainult rukkijahust. Rukis on üks minu lemmiktoorainetest ükskõik mis kujul, kas jahu või helbed. Osadele ekleeritele

#mymumisthebestcookever