Tiramisu Limoncello ja sidrunivõidega
Kerge ja mõnus suvine magustoit, millele annab kerge sidrunise noodi Limoncello ja sidrunivõie. Koostisosad: ca 20 Savoiardi küpsist 4 munakollast, M suurus 80 g suhkrut
Kerge ja mõnus suvine magustoit, millele annab kerge sidrunise noodi Limoncello ja sidrunivõie. Koostisosad: ca 20 Savoiardi küpsist 4 munakollast, M suurus 80 g suhkrut
Suvise marjakoogi tegemiseks on just nüüd õige aeg. Mustad sõstrad põõsas, kanamunad sõpradelt ja nii need ilusad marjakoogid valmis saidki. Vaja läheb: 100 g külma
Esmaspilgul võib see kombinatsioon tunduda veidi kummaline aga uskuge mind see maitseb hästi. Ja sobib see kaste imeliselt just värskete kartulitega. Vaja läheb: 40 g
Otsustasin jagada teiega oma toitu, mida mäletan hästi oma lapsepõlvest. Seda tehti meil kodus suviti ja alati oli tegijaks isa, kes oli selle retsepti kaasa
Mõnus suvine kaste, mis sobib hästi värskete kartulite juurde ja ka burgeri vahele. Vaja läheb: 200 g hapukoort 50 g tomateid (1 väiksema suurusega
Pole midagi paremat ühtedest mõnusatest rummipallidest, mida teha ei ole sugugui keeruline. Sellest kogusest saab 15 rummipalli. Vaja läheb: Biskviidi jaoks: 240 g muna 120
Jäätis on üks mõnus maiustus, mis on üks minu lemmikutest. Seekord lisasin vanillijäätisesse ka pisut müslit. Ka vanillijäätise enda retsepti on võrreldes tavapärasega muudetud. Osa
Pehmed küpsised, millel on kerge sidrunimaitse ning rosinate magusus. Mõnusa krõmpsuva konsistentsi annavad kreeka pähklid. Vaja läheb 30 küpsise valmistamiseks: 1 väiksem sidrun 150 g
Selle aasta esimene rabarber sai Brita koogi sisse. Mõnus kevadine maitse. Rabarber on ikka nii hea. Koogipõhi: 150 g toasooja võid 125 g suhkrut 3
Mõnus vürtiskas eelroog, mis sobib serveerimiseks kolmele. Lisaks paku grillil krõbedaks praetud Ciabattat ja grillitud sidrunit. Vaja läheb: 600 g koorimatta, värskeid krevette soola, musta
Väike edasiarendus meie peres väga populaarseks osutunud kolme piima koogile. Lisasin pisut porgandit ja porgandi-astelpajumehu, et kooki veel mahlasemaks ja maitsekamaks muuta. Ja väike ingver
Passioniviljaga beseerull on mõnus magustoit, millel on mõnus magus maitse ning kerge hapuka teravuse annab passionivilja püree ja värske passionivili. See magustoit sobib imehästi kevadpühade
Midagi taimset lihatoitude vahele ka. Väga sina peal ma nende toitudega ei ole aga nagu öeldakse harjutamine teeb meistriks. Vaja läheb: 80 g tekstureeritud taimse
Õhulised ja sidrunimaitset täis ekleerid Koostisosad taignale: 250 ml vett 3 g soola 125 g võid 130 g jahu muna ca 180 g ( ca
Üks kerge ja lihtne toit koos perega nautimiseks. Lihapallide koostisosad: 1200 g seahakkliha 2 sibulat 110 g šampinjone 1 muna 0,5 tl musta pipart 10
Mõnus ja kerge mannavaht, mis maitseb ikka väga hästi. Vaja läheb ainult mõnda lihtsalt komponenti ja pisut aega. Koostisosad: 1 l maasikapüreed 200 g suhkrut
Eesti sünnipäev on kohe-kohe käes ja sünnipäeval süüakse ikka torti.💙🖤🤍 Seekord tegin ühe täitsa teistmoodi leivatordi. Ja see tort ei ole soolane. MUSTA LEIVATORT KODUJUUSTU
Üks ütlemata mõnus küpsetis, mida saab nautida noo soojalt kui külmalt. Ka tegemine on väga lihtne ning vähe aega ja vaeva nõudev. Vaja läheb:
Jõulukeeks tuleb valmis teha pisut varem ja siis ta saab valmida. Vaja läheb ühte leivavormi suurusega ca 12 *30 cm Koostisainetest läheb vaja puuviljadele: 420
Panettone on üks mõnus ja kohev sai, mis on täis rosinaid ja suhkrustatud apelsinitükke. Selle retsepti teeb eriliseks pikk ja külmas kergitamise, mis annab Panettone
Koostisosad: 1 sl võid + veel pisut ahjuvormi määrimiseks 450 g kartuleid 1 tl jahu 100 g vahukoort 50 g vett 1 purustatud
Sellest kogusest saad 6 portsjonit. Koostisosad: 2 purki mandariinisektoreid kerges siirupis (nõruta enne kasutamist – mandariinide kaal ilma siirupita ca 175 g) 400 g traditsioonilist
Kõrvits on jõuluajal ikka kohustuslik element jõuluprae kõrval. Minu traditsiooniline kõrvits on kergelt magus, vürtsikas ja apelsinimaiguga. Sellest kogusest saad ca 6 poole liitrist purki
Koostisosad: 400 g kodust hakkliha 50 g riivsaia 75 ml piima 1 muna 0,25 tl musta pipart 1 tl soola 200 g hapukapsast 2 spl
Järjest vähem on päikest ja sombune sügis on võimust võtnud. Selleks, et ka sombust ning niisket ilma nautida tuleb küpsetada suur ports kuldseid sidruniküpsised ja
Eks ole see magustoit näeb uhke välja? Tegu ei olegi Espresso Macchiatoga vaid hoopis mõnusa magustoiduga. Kohviga maitsestatud lumepallisupp või siis floating island või hoopis
Muskaatkõrvitsa maitse on mõnusalt magus ja sobib ravioolide sisse imehästi, Kõrvits tuleb ahjus röstida ning valmistada sellest püree. Sellest kogusest saavad eelroa 4 persooni. Pastale
Sügise hitt on raudselt kõrvits. Minu lemmikuks on muskaatkõrvits, millest teen tavaliselt püree ja seda kasutan siis erinevate küpsetiste, suppide ja pearoogade valmistamiseks. Püree valmistamiseks
Puhas klassika aastate tagusest ajast. Algne retsept on pärit Eva Pärteli raamatust “Nostalgilised tordid ja koogid 2”. Retsepti sai pisut muudetud enda maitseeelistuste järgi- kui
Õunahooaeg on endiselt täies hoos ja küpsetamiseks sobivad need lihtsalt imeliselt. Tegin ühed mõnusad keerusaiad, mida küpsetasin muffinivormides ning millele lisasin kohupiima, õunu ja kaneeli.