Kana panniroog rabarberi ja kookospiimaga

Jaga retsepti

Rabarber sobib hästi ka soolaste roogade valmistamiseks. Kookospiimaga kokku annab rabarber mõnusa mekiga panniroa.

Sellest kogusest jagub  3-4 sööjale.

Vaja läheb:

4 spl toiduõli

2 sibulat, hakitud

2oo g kirsstomateid, poolitatud

2 tl karripulbrit

500 ml kookoskreemi

150 g rabarberit, puhastatud ja tükeldatud

600 g kana kintsuliha, tükeldatud suupärasteks tükkideks.

2-3 sl mett

ca 1 tl soola

Serveerimiseks riisi ja hakitud murulauku. 

 

Pane pannile 2 spl toiduõli ja lisa suupärasteks tükkideks hakitud kana kintsuliha. Küpseta kuni kanatükid on kuldpruunid. Tõsta need pannilt kaussi.

Lisa pannile ülejäänud toiduõli, tomatid ja rabarber ning prae neid koos paar minutit. Lisa pannile karripulber ning kuumuta koos köögiviljadega ca paar minutit ning lisa siis kookoskreem. Lase segul keema tõusta ja keeda keskmisel kuumusel paar minutit. Nüüd tõsta pannile tagasi kanatükid ning hauta madalal kuumusel  kuni kana on pehme ja kaste paksenenenud. See võtab aega umbes 20 minutit. Maitsesta panniroog soola ja meega.

Serveeri pannirooga koos keedetud riisiga. Raputa panniroale hakitud murulauku. 

Serveeri kohe.

 

 

vaata veel:

Eesti sünnipäev

Pähklibeseetort Vana Tallinna likööriga

Eesti sünnipäevaks sai valmistatud üks pähklibesee tort. Tordi vahel olev kreem on maitsestatud Vana Tallinna likööriga. Koogi jaoks läheb vaja:

Eelroad

Lõhe ja redise ceviche

Mõnus eelroog neljale.  Vaja läheb: 500 g  puhastatud ja nahata lõhefileed 2 suuremat laimi või 3 väiksemat pisike kimp murulauku