Krõbedad ahjukartulid võiga

Jaga retsepti

Mõnus lisand erinevatele ahjupraadidele.

800 g kartuleid, lõigatud suupärasetks kuubikuteks

2 sl toiduõli

50 g võid

kimbuke rosmariini

pisut soola kartulikeeduvette.

Keeda kartuleid  ca 5 minutit kuni kartulid on kergelt pehmenenud. Kuumuta ahjupannil või ja õli kuni see mõnusalt pragiseb. Lisa kartulikuubikud ning rosmariin ja sega kuni need on mõnusalt rasvaga koos.

Küpseta ahjus  30 minutit 200 C juures.

Sega ja küpseta veel 15 minutit, kuni kartulid on üleni kuldpruunid ja krõbedad. 

Serveeri kuumalt.


vaata veel:

Eelroad

Tšeburekid

Teeme ühed tšeburekid. Krõbedad ja maitseka lihatäidisega pirukad.   Vaja läheb: Tainas: 0,5 kg jahu 1muna 1 tl soola Täidis:

Eelroad

Pesto röstitud tomatitega

Pesto koostisosad: 400 g kirsstomateid, pooleks lõigatud 30 g oliivõli+ 2 sl tomatite röstimiseks 2 suurt küüslauguküünt väike peotäis lehtpeterselli