Mõnus snäkk suveõhtusse.
Kodujuustupallid:
380 g Alma kodujuustu hapukoorega
1 muna taignasse + 1 muna paneeringu jaoks
100 g jahu+ pisut jahu paneeringuks
pisut soola
hakitud rohelist lehtpeterselli
küpsetamiseks toiduõli
75 g Gran Regale riivjuustu
75 g riivsaia
Sega muna, kodujuust, jahu, sool ja hakitud peteresell taignaks.
Paneeringu jaoks sega omavahel riivsai ja riivitud juust.
Klopi lahti paneeringu jaoks mõeldud muna 2 spl veega.
Vormi taignast ühesugused ümmargused pallid ja veereta neid jahus, munasegus ning riivsaia-juustusegus. Küpseta fritüüris 190 C juures kuni pallid on ilusad kuldpruunid.
Sinihallitusjuustu dipikaste:
250 g Alma hapukoort 20%
100 g Valio Aura riivitud sinihallitusjuustu
Hakitud lehtpeterselli
Sega hapukoor, Aura juust ja lehtpetersell.
Serveeri kodujuustu palle soojalt koos dipikastmega.
Kodujuustupallid sobivad imehästi ka pohlamoosiga.
Retsept valmis koostöös Valio Eesti AS-ga.