Haputaigen (sour dough)

Jaga retsepti

 

Minu esimesed katsetused haputaignaga (sourdough).
Retsept on pärit Angeelika Kang Osula retsepti raamatust “Ahjusoe”.
Aitäh Angeelika toreda ja õpetliku koolituse eest ning emajuuretise eest

Sai ise on seest mõnusalt pehme ja pealt krõmpsuva koorikuga. Küpsetasin ühe tavalise ja teisele lisasin päikesekuivatatud tomati tükke.
Oi kui maitsvad need olid


 

 

 

vaata veel:

Coop

Pidulikud mulgipudrusuupisted

  Kogus 16 tk Valmistamisaeg ca 30 minutit+ mulgipudru keetmiseks ca 1 tund Mulgipudru koostisosad: 450 g kooritud ning väikesteks

Eelroad

Lõhe ja redise ceviche

Mõnus eelroog neljale.  Vaja läheb: 500 g  puhastatud ja nahata lõhefileed 2 suuremat laimi või 3 väiksemat pisike kimp murulauku