See on mõnus ja kiire roog, mis sobib eriti hästi pühapäevahommikuseks brunchiks ja muidugi ka lihtsalt hommikusöögiks.
Valmistamine on kiire ja lihtne.
Vaja läheb:
2 muna
35 g jahu
80 ml piima
1 tl mahedamaitselist sinepit
soola ja musta jahvatatud pipart
40 g sinki lõigatud peenikesteks ribadeks
40 g riivitud Kadaka riivjuustu
1 spl võid
Kuumuta ahi 220 C juurde..
Sega omavahel munad, jahu, piim, sinep, sool ja pipar.
Sulata või pannil (läbimõõt ca 14 cm) keskmisel kuumusel ning keeruta võid pannil nii, et pann oleks korralikult võiga kaetud. Kui või hakkab mullitama, kalla pannile taigen. Pane juust ja sink keset panni ja jätta servad ca 2 cm ulatuses vabaks, et servad saaksid mõnusalt kerkida.
Pane pann ahju ja küpseta ahjus ca 16-20 minutit. Alanda temperatuur 150 C juurde ja küpseta veel 5 minutit kuni pannkook on korralikult läbi küpsenud.
Serveeri kohe.