Kartulipannkoogid suitsupeekoni ja porgandi-majoneesikastmega

Jaga retsepti

 

Kogus: neljale

Valmistamise aeg: ca 40 minutit

 

Vaja läheb:

6 keskmist kartulit

1 muna

1 keskmise suurusega sibul

0,5 tl soola

0,25 tl musta purustatud pipart

toiduõli praadimiseks

Valmistamine:

1.   Koori sibul ja haki väikesteks tükkideks

2.  Koori kartulid ja riivi peene riiviga. Pane saadud riivitud kartulimass 10 minutiks sõela nõrguma ja suru sealt välja niipalju vedelikku kui saad.

3.  Sega kausis kartul, muna, hakitud sibul, sool ja pipar. Sega ühtlaseks.

4.  Kuumuta õli pannil ja pane pannile 1 spl tainast iga pannkoogi jaoks. Küpseta mõlemalt poolt kuldpruuniks.  

Praetud peekon ja kaste:

150 g toorsuitsupeekonit

100 g majoneesi

50 g riivitud porgandit

50 g riivitud juustu

50 g hapukoort

Maitsestamiseks soola ja pipart

Pane toorsuitsupeekon ahjupannile küpsetuspaberi peale ja küpseta ahjus kuni sink on mõnusalt krõbe.

Kastme jaoks sega kõik koostisosad ning maitsesta kaste soola ja pipraga.

Kartulipannkoogid maitsevad hästi nii soojalt kui ka külmalt. Serveeri pannkooke koos kastme ja krõbeda peekoniga.


Retsept valmis koostöös Coop-iga.


vaata veel: