Võileib, mis valmis kiirelt ja on tõeliselt maitsev. Rukkileib, mädarõikamaitseline munavõie, peet ja röstitud räimed. Väga maitsev suutäis ja igati sobilik peolauale.
Vaja läheb:
Röstitud räimed:
400 g puhastatud räimefileed
100 g nisujahu paneerimiseks
1 tl (5 g) soola
0,25 tl (2 g) musta jahvatatud pipart
60 g toiduõli praadimiseks
Räimede röstimiseks:
Kuumuta õli.
Sega jahu, sool ja pipar omavahel. Kuivata räimed köögipaberiga. Sega jahuseguga ning raputa maha üleliigne jahu.
Küpseta räimed õlis mõlemalt poolt kuldpruuniks ja tõsta köögipaberile nõrguma.
Munavõie:
3 muna
100 g mädarõika majoneesi
15 g hakitud tilli
Keeda mune 10 minutit ja koori. Purusta munad kahvliga peeneks ning lisa majonees, hakitud till.
Võileiva jaoks:
4 viilu rukkileiba
1 pakend frillice salatit
150 g keedetud punast peeti
Rösti leivaviilud ning määri neile munavõie. Aseta leivale salatilehed, peediviilud ja röstitud räimed.
HEAD ISU!