Suvine peedi Carpaccio basiiliku pesto ja meega

Jaga retsepti

Siia retsepti on kokku parimade suvised Eesti maitsed:

Peet, maasikad, mesi ja basiilik.
Vaja läheb:
3 keedetud peeti ( al dente ehk siis mõnusal krõmpsud, mitte pehmed)
2 sl mett
4 sl pestot (retsepti leiad Toskaana toiduretseptide alt)
Maasikaid
Värskeid basiiliku lehti
Värskelt jahvatatud musta pipart
Viiluta peedid võimalikult õhukesteks viiludeks ja laota taldrikule.
Nirisita peale mesi ja jahvata musta pipart. Lisa pesto, maasikad ja basiilikulehed.
Naudi kohe. 

vaata veel:

AASTA 2019 TOIDUREIS

Khao Soi

Toidureis on jõudnud Taisse. Tai toit on üsna tuttav ka meile, kuna palju eestlased on Taid külastanud. Siin on retsept