Moorapead

Jaga retsepti

Jälle moorapead. Seekord lisasin võikreemile brändy asemel Vana Tallinna likööri ja peale panin apelsini-kakao glasuuri.
Apelsini-kakao glasuuri retsept:
250 g tuhksuhkrut
4 spl apelsinimahla
3 tl kakaod
25 g võid
Sega apelsinimahl, tuhksuhkur ja kakao ning kuumuta pisut (aga mitte üle 40 kraadi) ning lisa või.
Head isu. Hoiatuseks lisan, et need moorapead kaovad kähku nagu polekski neid olnud.

vaata veel:

Eelroad

Kuldsed sibulapirukad

 Kuldsed sibulapirukad, mis maitsevad imehästi soojalt ja koos külma piimaga. Taigna koostisosad:25 g pärmi1 sl suhkrut250 ml piima1 tl soola50 ml õli375 g jahu +

Eelroad

Küpsetatud paprikad Ricotta ja basiilikuga

Toskaana toidureisi retsept nr.30 Retsept: 3 punast või kollast paprikakauna 1 sl oliivõli 400 g Ricottat pool klaasi värskeid basiilikulehti+ veel lehti kaunistuseks 1 tl

#mymumisthebestcookever