See on mõnus hoidis, kuhu saab ära kasutada kirsstomateid ja mida on hea külmkapist võtta.
See sobib hästi suupistetele, pastale ja salatitesse.
Vaja läheb:
kirsstomateid- pooleks lõigatud
soola
oliivõli
Poolita kirsstomatid ja aseta ahjuplaadile küpsetuspaberi peale lõikepind üleval pool. Raputa tomatitele soola ja pane tomatid ahju kuivama 100 C juurde. Kuivamine võtab aega ca 4-5 tundi.
Kuivatatud tomat on kergelt nätske- mitte päris kuiv.
Aseta tomatid purki ja kalla peale oliivõli. Hoia purki külmkapis.

Eelroad
Külmsuitsulõhe ja tuunikala-toorjuustukreemi ampsud röstsaial
Kogus: 8 suupistet Vaja läheb: 8 tk mini röstsaiaviilu 100 g külmsuitsulõhet 50 g majonees 100 g tuunikala konservi vees