Kuivatatud kirsstomatid oliivõlis

Jaga retsepti

See on mõnus hoidis, kuhu saab ära kasutada kirsstomateid ja mida on hea külmkapist võtta.
See sobib hästi suupistetele, pastale ja salatitesse.

Vaja läheb:
kirsstomateid- pooleks lõigatud
soola
oliivõli

Poolita kirsstomatid ja aseta ahjuplaadile küpsetuspaberi peale lõikepind üleval pool. Raputa tomatitele soola ja pane tomatid ahju kuivama 100 C juurde. Kuivamine võtab aega ca 4-5 tundi.
Kuivatatud tomat on kergelt nätske- mitte päris kuiv.
Aseta tomatid purki ja kalla peale oliivõli. Hoia purki külmkapis.

vaata veel:

Eelroad

Focaccia ja pesto

Toskaana toidureis nr.19 Seekord siis saia lainel. Focaaccia on lihtne valmistada ja see meeldib kõigile. Seekordne retsepti versioon karamelliseeritud sibulatega.

Eelroad

Antipasti Crostini

Eelroog, mis sobib hästi tervitusjoogi kõrvale.Pisikesed väikesed pikast saiast lõigatud ja ahjus röstitud viilud, mis on kaetud erinevate katetega. Sobivad