Segadik pistaatsiavahukoore ja maasikakastmega

Jaga retsepti

4-le sööjale

Vaja läheb:

Ca 60-80 g väikeseid beseeküpsiseid

Pistaatsiavahukoorele:

200 ml vahukoort

25 g suhkrut
1-2 tl pistaatsiapähklipastat, kogus sõltub soovitud maitsetugevusest ja pistaatsiapähklipastast. Juhul kui maitset tundub vähe võid pastat julgelt juurde lisada.

Vahusta vahukoor suhkruga.
Lisa pistaatsiapähklipasta ja vahusta pisut veel.

Maasikakastmele:

150 g maasikaid
25 g suhkrut
0,5 tl vanillisuhkrut

Purusta maasikad saumikseriga. Lisa suhkrud.

Ca 100 g tükeldatud maasikaid magustoidu kihtide vahele panekuks.

Magustoidu kokkupanekuks purusta beseeküpsised pisut väiksemaks ja aseta  magustoidu pokaali, lisa vahukoor, maasika tükid ja maasikakaste. Korda sama kihti veelkord.

Serveeri kohe.

 

vaata veel:

Eelroad

Pudrukuulid

Idee pudrukuulide valmistamiseks sain Šoti munade (Scotch eggs) retseptist. Originaalretseptis on munad kaetud maitsestatud hakklihaseguga, paneeritud ja küpsetatud. Pudrukuulid on

Eelroad

Focaccia ja pesto

Toskaana toidureis nr.19 Seekord siis saia lainel. Focaaccia on lihtne valmistada ja see meeldib kõigile. Seekordne retsepti versioon karamelliseeritud sibulatega.