Pannil praetud rooskapsad ja krõbe chorizo

Jaga retsepti

Mõnus praelisand, mis sobib imehästi ka jõululauale.

Vaja läheb:

50 g vanemat saia

60 g chorizo vorsti, lõigatud kuubikuteks

1 sl õli

25 g võid

350 g rooskapsaid puhastatud ja pooleks lõigatud


Pudista sai peenemaks puruks. Pane köögikombaini koos Chorizo vorsti kuubikutega ja purusta ühtlaseks puruks. Kuumuta pannil õli ja küpseta segu kuni chorizo on krõbe (rasv välja sulanud). Tõsta pannilt taldrikule ja puhasta pann.

Pane pannile või ning küpseta rooskapsaid kuni 15 minutit kuni need on kuldpruunid ja kergelt pehmenenud. Lisa chorizo-saiapuru ning kuumuta veel mõni minut. Serveeri kohe.

vaata veel:

Eelroad

Mõnusad magus-vürtsikad krevetid

Mõnus vürtiskas eelroog, mis sobib serveerimiseks kolmele. Lisaks paku grillil krõbedaks praetud Ciabattat ja grillitud sidrunit. Vaja läheb: 600 g koorimatta, värskeid krevette soola, musta

Eelroad

Kanamaksa pasteet pohlatarretisega.

Värviline kanamaksapasteet, mis sobib hästi pidulauale. Kaunistuseks ja maitseks on pasteedile lisatud pohlatarretis. Pasteedi jaoks läheb vaja: 800 g kanamaksa 2 sibulat 160 ml vahukoort

#mymumisthebestcookever