Aprikoosi-tšilli tšatni

Jaga retsepti


See on mõnus vürtsikas hoidis, mis sobib hästi juustu kõrvale ja miks mitte ka pannkookide peale.
Meie peres süüakse seda kõigega. 😊

800 g aprikoose
1 tšillikaun ( siin pead kogusega ise reguleerima soovitud vürtsikust)
100 g vett
200 g suhkrut
150 g fariinsuhkrut

Pane potti puhastatud ja sektoriteks tükeldatud aprikoosid koos veega ja lase keema tõusta. Keeda 20 minutit. Lisa suhkrud ja peeneks hakitud tšilli. Keeda kuni moos on mõnusal paks ja tšilli vürtsikus tunda. See võtab aega ca 30-45 minutit.

Pane purkidesse ja hoia külmkapis.

vaata veel:

Eelroad

Sojakastmes marineeritud munad forellimarjaga

Vabariigi aastapäevaks sain inspiratsiooni Aasiast. Originaalis on need sojakastmes marineeritud munad (Shoyu Tamago), milles munakollane on veel pisut voolav. Selles