Antipasti ehk Itaalia stiilis värsked röstitud paprika suupisted

Jaga retsepti


On sügise algus ja paprikad on mõnusalt magusad ja mahlased. Selleks roaks ei ole muud tarvis kui paprikad röstida, koorida, hakkida ja maitsestada oliivõli, purustatud küüslaugu ja soolaga.
Maitseb imehästi koos värske ning krõbeda Ciabatta ja pokaali valge veiniga.

Koostisosad:
4 suurt paprikat (hea oleks kui need oleksid erinevat värvi – see annab toidule sära)
4 spl oliivõli
0,5 tl soola
3 suurt purustatud küüslauguküünt

Kuumuta ahi 225 C-ni. Määri paprikakaunad 1 spl oliivõliga. Rösti paprikaid ahjus mõlemalt poolt 30 minutit. Pane kuumad paprikad kilekotti ja lase neil seal 15 minutit seista (aur võtab paprikatel ilusti koore lahti).
Koori paprikad ja lõika ribadeks. Sega sool, 3 spl oliivõli ja purustatud küüslauk,
Laota paprikaribad taldrikule ja kalla üle õliseguga. Kata taldrik toidukilega ja lase paprikatel maitsestuda külmkapis üleöö.

Naudi koos Ciabatta ja valge veiniga.

 

vaata veel:

Eelroad

Maasikasalsa

Seda mõnusat salsat serveeri koos tortillakrõpsudega. Mõnus värske suvine amps. Retsept 4-le   Vaja läheb: 1 avokaado, hakitud ca 0,5 cm tükkideks 100 g maasikaid,

Eesti sünnipäev

Pidupäevatort

Eesti Vabariigi sünnipäevaks sai tehtud üks pidupäeva tort, mis näeb välja hea ja maitseb ka hästi.Aega selle tegemiseks kulub küll rohkem aga tulemus on oma

#mymumisthebestcookever