Pannil praetud rooskapsad ja krõbe chorizo

Jaga retsepti

Mõnus praelisand, mis sobib imehästi ka jõululauale.

Vaja läheb:

50 g vanemat saia

60 g chorizo vorsti, lõigatud kuubikuteks

1 sl õli

25 g võid

350 g rooskapsaid puhastatud ja pooleks lõigatud


Pudista sai peenemaks puruks. Pane köögikombaini koos Chorizo vorsti kuubikutega ja purusta ühtlaseks puruks. Kuumuta pannil õli ja küpseta segu kuni chorizo on krõbe (rasv välja sulanud). Tõsta pannilt taldrikule ja puhasta pann.

Pane pannile või ning küpseta rooskapsaid kuni 15 minutit kuni need on kuldpruunid ja kergelt pehmenenud. Lisa chorizo-saiapuru ning kuumuta veel mõni minut. Serveeri kohe.

vaata veel:

Coop

Leiva-pähklitort mustade sõstardega

Mõnus tort Eesti pidupäevaks. Tort sisaldab  rukkileiba ja sarapuupähkleid. Kreemiks mõnus kreemjas toorjuust ja veidi vahukoort ning lisaks ka mustad