Suupisted Eesti sünnipäeva lauale – odrajahupannkoogid kuumsuitsulõhe ja hapukoorega

Jaga retsepti

Mõnusad väikesed suupisted sünnipäevalauale.

Vaja läheb:

2 muna

50 g jogurtit

50 g hapukoort 

1 tl suhkrut

0,5 tl soola

0,5 tl küpsetuspulbrit

50 g odrajahu

50 g nisujahu

150 g kuumsuitsulõhet

50 g hapukoort

hernevõrseid 

kuivatatud rukklilleõielehti

 

Sega munad suhkru ja soolaga. Lisa hapukoor ning jogurt ja sega ühtlaseks. Lisa küpsetuspulber ja mõlemad jahud ning sega ühtlane tainas. Küpseta imepisikesed – ampsuks sobivad pannkoogid.

Kui pannkoogid on jahtunud tõsta neile hapukoort ja kuumsuitsulõhet. Kaunista hernevõrsete ja kuivatatud rukklilleõielehtedega. Serveeri kohe.

 

 

 

 

 

 

vaata veel:

Eelroad

Pesto röstitud tomatitega

Pesto koostisosad: 400 g kirsstomateid, pooleks lõigatud 30 g oliivõli+ 2 sl tomatite röstimiseks 2 suurt küüslauguküünt väike peotäis lehtpeterselli