Munarull päikesekuivatatud tomatite ja suitsukanaga

Jaga retsepti

Mõnus mahlane suupiste, mida sobib süüa nii külmalt kui soojalt.


 Taigna koostisosad:

5 M suuruses muna

soola pipart

100 ml piima

2 spl jahu

 Täidis:

200 g suitsukanatükke või küpsetatud kanatükke

65 g tšillimajoneesi

2 küüslauguküünt, purustatud

75 g riivitud juustu

Mõned päikesekuivatatud tomatid, tükeldatud

Peale riputamiseks riivitud juustu.


Sega munad piimaga ning maitsesta soola ning pipraga. Lisa 2 spl jahu ning sega ühtlaseks.

Määri küpsetuspaberiga vooderdatud neljakandiline ahjuvorm (suurus ca 15-20 cm) kergelt toiduõliga ning kalla sinna peale munasegu. Küpseta ahjus 180 C juures 10 minutit. 

Täidise valmistamiseks sega majonees, riivitud juust, küüslauk ja päikesekuivatatud tomatid. Vajadusel maistesta soola ja pipraga.

Määri küpsetatud munaplaadile ühtlaselt juustu-majoneesisegu. Puista peale kanatükid.

Keera muna rulli alustades lühemast servast. Suru rullimise ajal rulli tihedalt kokku.  Aseta rull ahjuplaadile. Puista rullile riivjuustu ning küpseta veel ahjus ca 20 minutit 200 C juures.

Lase pisut jahtuda ning lõika rull suupärasteks tükkideks. Munarulli sobib süüa nii külmalt kui soojalt.


vaata veel:

Eelroad

Scotch eggs

Traditsionaalne Šoti toit, mis sobib hästi lihavõttepühade lauale. Minule meeldib selline variant, milles munakollane on veel mõnusalt vedel, mis tekitab