Mõnus mahlane suupiste, mida sobib süüa nii külmalt kui soojalt.
5 M suuruses muna
soola pipart
100 ml piima
2 spl jahu
200 g suitsukanatükke või küpsetatud kanatükke
65 g tšillimajoneesi
2 küüslauguküünt, purustatud
75 g riivitud juustu
Mõned päikesekuivatatud tomatid, tükeldatud
Peale riputamiseks riivitud juustu.
Sega munad piimaga ning maitsesta soola ning pipraga. Lisa 2 spl jahu ning sega ühtlaseks.
Määri küpsetuspaberiga vooderdatud neljakandiline ahjuvorm (suurus ca 15-20 cm) kergelt toiduõliga ning kalla sinna peale munasegu. Küpseta ahjus 180 C juures 10 minutit.
Täidise valmistamiseks sega majonees, riivitud juust, küüslauk ja päikesekuivatatud tomatid. Vajadusel maistesta soola ja pipraga.
Määri küpsetatud munaplaadile ühtlaselt juustu-majoneesisegu. Puista peale kanatükid.
Keera muna rulli alustades lühemast servast. Suru rullimise ajal rulli tihedalt kokku. Aseta rull ahjuplaadile. Puista rullile riivjuustu ning küpseta veel ahjus ca 20 minutit 200 C juures.
Lase pisut jahtuda ning lõika rull suupärasteks tükkideks. Munarulli sobib süüa nii külmalt kui soojalt.