Moorapeadest inspireeritud koogikesed Veski Mati Red Velvet koogipulbrist

Jaga retsepti

Mõnusad väikesed ja maitsekad koogikesed. Kasutasin koogikeste jaoks Veski Mati Red Velvet koogipulbrit. Vahele panin vahukoore-toorjuustukreemi ja kaunistuseks valget šokolaadi ja külmkuivatatud vaarikajahu.

Maitsevad hästi ja välja näevad ka toredad:)

Vaja läheb:

1 pakk Veski Mati Red Velvet koogipulbrit

100 g sulatatud võid

150 g külma vett

Sega omavahel taigna koostisosad ning joonista küpsetuspaberile 5 cm läbimõõduga ringid. Pritsi taigen tordipritsiga nende ringide sisse. Küpseta ahjus 180 C juures ca 15-18 minutit.

Lase koogipõhjadel enne kreemi panekut täielikult jahtuda.

Kreemi jaoks läheb vaja:

110 g vahukoort

40 g suhkrut

1 tl vanillisuhkrut

200 g toorjuustukreemi

Vahusta vahukoor suhkrutega ning lisa toorjuust. Vahusta ühtlaseks vahuks. Määri kreem või pritsi tordipritsiga koogipõhja ühele põhjale ja päras aseta teine koogipõhja pool kreemile. Tee nii kõigi koogikestega. 

Kaunistuseks:

50 g valget šokolaadi

pisut külmkuivatatud vaarikajahu

Sulata šokolaad ja kaunista sellega koogikesed vastavalt oma soovile. Raputa šokolaadile külmkuivatatud vaarikajahu.

 

 

 

 

 

 

vaata veel:

Eelroad

2022 toiduväljakutse retsept nr. 4- Quacamole mix

Neljandaks koostisosaks 2022 aasta toidureisil on Quacamoe mix. 2010.aastal võeti Mehhiko söök ja jook koos prantsuse köögiga vastu UNESCO maailmapärandi nimekirja. Quacamole on üks värvika

Eelroad

Pesto röstitud tomatitega

Pesto koostisosad: 400 g kirsstomateid, pooleks lõigatud 30 g oliivõli+ 2 sl tomatite röstimiseks 2 suurt küüslauguküünt väike peotäis lehtpeterselli 100 g kreeka pähkleid 50

#mymumisthebestcookever