Kogus: 4-le
Valmistamise aeg: 30 minutit + liha marineerimine üleöö
Mõnus värviline ning maitsev grilliroog. Magus-küüslauguses marinaadis kana ning värvilised köögiviljad on mõnusaks kergeks roaks imelisse suveõhtusse.
Koostisosad:
600 g broilerifileed
150 g šampinjone
1 tk punast, kollast paprikat
100 g värvilisi kirsstomateid
2 tl õli
soola ja musta pipart maitsestamiseks
Marinaadiks:
3 küüslauguküünt
25 g sojakastet
25 g magusat tšillikastet
100 g keefiri
2 tl suhkrut
Purusta küüslauguküüned ning sega kokku ülejäänud marinaadi koostisosadega.
Lõika kana ca 3×3 cm suurusteks tükkideks. Sega kana marinaadiga ning jäta maitsestuma külmkappi üleöö.
Järgmisel päeval lõika köögiviljad kanaga umbes ühesuurusteks tükkideks. Sega tükeldatud köögiviljad ja seened õliga ning maitsesta soola ja pipraga. Torka köögiviljad ja seened vaheldumisi kanaga varraste otsa. Küpseta vardaid grillil kuni kana on küpsenud ning mõnusalt pruunistunud.
Retsept valmis koostöös Coop-iga.