Hiina sugemetega kana-nuudlisupp

Jaga retsepti

Mõnus vürtsikas supp, mis teeb südame seest soojaks.

Vaja läheb:

1 kuhjaga spl mett

3 spl tumedat sojakastet

1 tšillikaun

20 g ingverit, puhastatud ja tükeldatud viiludeks

150 g kanafileed, lõigatud tükkideks- praadimiseks õli

250 g peenikesi riisinuudleid (vermicelli)

150 g hiina kapsast, hakitud

1 l kanapuljongit

soola maitsestamiseks

rohelist sibulat

 

Prae kana pannil ja maitsesta soola ja pipraga. Tõsta kõrvale

Valmista riisinuudlid vastavalt pakendil olevale õpetusele.

Pane potti mesi ja kuumuta mett nii, et see hakkaks mullitama ja karamelliseeruks kergelt. Lisa sojakaste ning keeda mõni minut. Lisa puljong ja ingver ning lase keeda ca 5 minutit. 

Lisa kanatükid, hiina kapsas ja pool tükeldatud tšillikaunast. Keeda mõni minut ning lisa riisinuudlid.

Kuumuta kuni nuudlid on kuumenenud. Maitsesta vajadusel soolaga. Serveeri kohe ning kaunista rohelise sibula ja hakitud tšilliga.

 

 

 

vaata veel:

Eelroad

Baklažaani involtini

Toskaana toiduretsept nr. 38 Ongi käes aasta lõpp ja olen jõudnud Toskaana toidureisi viimase retseptini. On olnud põnevaid roogi, millest