Ahjupannkook kukeseentega

Jaga retsepti

Kukeseeni võib sättida omleti ja lahtise piruka sisse, kuid suviseks lõunaks või õhtueineks võib pärast seenelkäiku teha ka ahjupannkooki.

2 sööjale

2 muna

u 5 sl (35 g) jahu

80 ml piima

maitsestamiseks soola ja jahvatatud must pipart

30 g võis praetud kukeseeni

40 g riivitud Cheddari juustu

1 sl võid

Sega munad, jahu, piim, sool ja pipar ühtlaseks tainaks. Sulata pannil (u 14 cm läbimõõduga ahjukuumust taluv pann) keskmisel kuumusel või ja keeruta nii, et pann oleks korralikult võiga kaetud. Kui või hakkab mullitama, kalla tainas pannile. Aseta riivitud juust ja eelnevalt võis praetud kukeseened keset panni ja jätta servad u 2 cm ulatuses vabaks, et pannkoogi servad saaksid kenasti kerkida.

Küpseta eelkuumutatud 220-kraadises ahjus u 15-20 minutit. Alanda temperatuur 150 kraadini ja küpseta veel 5 minutit, kuni pannkook on läbi küpsenud. Paku kohe.

vaata veel:

Eelroad

Drakon sushi roll

Mõnus sushi, mida kodus ise teha.  Draakoni rull on sushi, millel riis on väljapool ja nori leht seespool. Tempura taignas

Eelroad

Kuldsed sibulapirukad

 Kuldsed sibulapirukad, mis maitsevad imehästi soojalt ja koos külma piimaga. Taigna koostisosad:25 g pärmi1 sl suhkrut250 ml piima1 tl soola50