Mõnus vegan ja gluteenivaba hommikusöök, mida on kerge valmistada ja mis maitseb imeliselt.
Koostisosad:
4 viilu gluteenivaba vegan saia
120 ml Valio kaerajook Oddlygood
2 sl kikerhernejahu
1 sl vahtrasiirupit
1 tl kaneeli
poole sidruni koor
1 tl vanillisuhkrut
näpuotsaga soola
Kookosõli praadimiseks
Katteks:
150 g Valio OddlyGood kaeravahepala vaarika-mustika
Vaarikaid
Mustikaid
Vahtrasiirupit
Sega omavahel kaerajook, kikerhernejahu, vahtrasiirup, kaneel, sidrunikoor, vanillisuhkur ja sool kuni saad ühtlase segu.
Kalla segu taldrikule saiaviilude peale ja lase imbuda mõnikümmend sekundit. Kuumuta pannil õli ja prae saiu pannil 2-3 minutit kummaltki poolt kuni need on pealt kuldsed ja krõbedad.
Serveri praesaia marjadega ning Oddlygood kaeravahepala ning vahtrasiirupiga.
Retsept valmis koostöös Valio Eesti AS-iga.