RAVIOOLID KAHE-JUUSTU TÄIDISEGA , SERVEERITUD SULATATUD VÕI JA TŠILLIÕLIGA

Jaga retsepti

 

Retseptikogused ca 6-8-le sööjale.

Pasta:
6 muna
300 -500 g durumnisujahu
Taigna valmistamine
Segada köögikombainis taigaks 300g jahu ja 6 muna. Vajadusel lisa jahu. Sama tööoperatsiooni võib teha ka käsitsi.
1. Taigen panna lauale ja sõtkuda kätega ühtlaseks. Vaadusel lisada veel jahu.
2. Vormida väikesteks pallideks ja mässida toidukilesse.
3. Asetada 20 minutiks külmkappi
4. Vormida pastamasinaga õhukesed lehed.
Täidis:
200 g riivitud Mozzarella juustu
100g riivitud tugevamaitselist juustu ( pikalt valminud Cheddar või Gouda,jne.)
50 g majoneesi
Täidise valmistamine
1. Sega kokku täidise koostisosad.
Kaste:
200g sulatatud võid
Rosmariini lehti (Annab kastmele pisut maitset)
Kastme valmistamine
1. Potis sulatada või ning lisada rosmariini lehed. Kuumutada.
Vormida ravioolid ja keeta neid soolaga maitsestatud vees ca 5 minutit. Serveerida koos sulavõiga. Lisada pisut tšilli õli.

vaata veel:

Coop

Leiva-pähklitort mustade sõstardega

Mõnus tort Eesti pidupäevaks. Tort sisaldab  rukkileiba ja sarapuupähkleid. Kreemiks mõnus kreemjas toorjuust ja veidi vahukoort ning lisaks ka mustad

Eelroad

Kevarullid hakkliha ja kapsa täidisega

Mõnus eelroog või lihtsalt vahepala, kui soovid midagi kergelt vürtsikat ja maitsvat. Sellest kogusest saab umbes 20 kevadrulli Koostisosad: 300