RAVIOOLID KAHE-JUUSTU TÄIDISEGA , SERVEERITUD SULATATUD VÕI JA TŠILLIÕLIGA

Jaga retsepti

 

Retseptikogused ca 6-8-le sööjale.

Pasta:
6 muna
300 -500 g durumnisujahu
Taigna valmistamine
Segada köögikombainis taigaks 300g jahu ja 6 muna. Vajadusel lisa jahu. Sama tööoperatsiooni võib teha ka käsitsi.
1. Taigen panna lauale ja sõtkuda kätega ühtlaseks. Vaadusel lisada veel jahu.
2. Vormida väikesteks pallideks ja mässida toidukilesse.
3. Asetada 20 minutiks külmkappi
4. Vormida pastamasinaga õhukesed lehed.
Täidis:
200 g riivitud Mozzarella juustu
100g riivitud tugevamaitselist juustu ( pikalt valminud Cheddar või Gouda,jne.)
50 g majoneesi
Täidise valmistamine
1. Sega kokku täidise koostisosad.
Kaste:
200g sulatatud võid
Rosmariini lehti (Annab kastmele pisut maitset)
Kastme valmistamine
1. Potis sulatada või ning lisada rosmariini lehed. Kuumutada.
Vormida ravioolid ja keeta neid soolaga maitsestatud vees ca 5 minutit. Serveerida koos sulavõiga. Lisada pisut tšilli õli.

vaata veel:

Eelroad

Suvikõrvitsa snäkid tšilli-mee dipiga

Mõnusad suvikõrvitsa snäkid veidi vürtsise dipiga. Koostisosad: 3 väiksemat suvikõrvitsat (kaal ca 1 kg), riivitud  2 spl röstitud seesamiseemneid soola

Eelroad

Peekoniga vorstikesed

Jõulune roog, mis on mõnus igasse jõuluõhtusööki. Imelihtne valmistada.  Vaja läheb: 8 tk Rakvere Lihakas ahjuvorsti seasooles 8 rosmariini oksa