Moorapeadest inspireeritud koogikesed Veski Mati Red Velvet koogipulbrist

Jaga retsepti

Mõnusad väikesed ja maitsekad koogikesed. Kasutasin koogikeste jaoks Veski Mati Red Velvet koogipulbrit. Vahele panin vahukoore-toorjuustukreemi ja kaunistuseks valget šokolaadi ja külmkuivatatud vaarikajahu.

Maitsevad hästi ja välja näevad ka toredad:)

Vaja läheb:

1 pakk Veski Mati Red Velvet koogipulbrit

100 g sulatatud võid

150 g külma vett

Sega omavahel taigna koostisosad ning joonista küpsetuspaberile 5 cm läbimõõduga ringid. Pritsi taigen tordipritsiga nende ringide sisse. Küpseta ahjus 180 C juures ca 15-18 minutit.

Lase koogipõhjadel enne kreemi panekut täielikult jahtuda.

Kreemi jaoks läheb vaja:

110 g vahukoort

40 g suhkrut

1 tl vanillisuhkrut

200 g toorjuustukreemi

Vahusta vahukoor suhkrutega ning lisa toorjuust. Vahusta ühtlaseks vahuks. Määri kreem või pritsi tordipritsiga koogipõhja ühele põhjale ja päras aseta teine koogipõhja pool kreemile. Tee nii kõigi koogikestega. 

Kaunistuseks:

50 g valget šokolaadi

pisut külmkuivatatud vaarikajahu

Sulata šokolaad ja kaunista sellega koogikesed vastavalt oma soovile. Raputa šokolaadile külmkuivatatud vaarikajahu.

 

 

 

 

 

 

vaata veel:

Eelroad

Kuldsed sibulapirukad

 Kuldsed sibulapirukad, mis maitsevad imehästi soojalt ja koos külma piimaga. Taigna koostisosad:25 g pärmi1 sl suhkrut250 ml piima1 tl soola50

Eelroad

Pesto Gran Regale juustuga

Pesto on ütlemata mõnus toit, mida suvel valmistada kui värskebasiilik on mõnusalt omast kasvuhoonest võtta. 😊 Ning Valio Eesti Gran