Külmsuitsulõhe ja tuunikala-toorjuustukreemi ampsud röstsaial

Jaga retsepti

Kogus: 8 suupistet

Vaja läheb:

8 tk mini röstsaiaviilu

100 g külmsuitsulõhet

50 g majonees

100 g tuunikala konservi vees (nõrutatud)

100 g toorjuustu

Kaunistamiseks:

2 tl hakitud kappareid

Suurem peotäis lutserni idusid

Rösti saiaviilud helepruuniks. Sega kreemiks kokku majonees, toorjuust ja tuunikala. Tõsta saadud kreem röstitud saiaviiludele. Lisa saiale külmsuitsulõheviilud, lutserni idud ja hakitud kapparid. Hoia suupisteid kuni serveerimiseni külmkapis.

 

 

vaata veel:

Eesti sünnipäev

Moorapead

Nostalgilised moorapead.Retsepti leidsin siit:http://maakodu.delfi.ee/…/retsept-nostalgiahongulised-maius… Kaunistuseks rukkilille õielehed ja kreemi sisse konjaki asemel tubli ports Vana Tallinna likööri ja ongi valmis

Eelroad

Peekoniga vorstikesed

Jõulune roog, mis on mõnus igasse jõuluõhtusööki. Imelihtne valmistada.  Vaja läheb: 8 tk Rakvere Lihakas ahjuvorsti seasooles 8 rosmariini oksa