Külmsuitsulõhe ja tuunikala-toorjuustukreemi ampsud röstsaial

Jaga retsepti

Kogus: 8 suupistet

Vaja läheb:

8 tk mini röstsaiaviilu

100 g külmsuitsulõhet

50 g majonees

100 g tuunikala konservi vees (nõrutatud)

100 g toorjuustu

Kaunistamiseks:

2 tl hakitud kappareid

Suurem peotäis lutserni idusid

Rösti saiaviilud helepruuniks. Sega kreemiks kokku majonees, toorjuust ja tuunikala. Tõsta saadud kreem röstitud saiaviiludele. Lisa saiale külmsuitsulõheviilud, lutserni idud ja hakitud kapparid. Hoia suupisteid kuni serveerimiseni külmkapis.

 

 

vaata veel:

Eelroad

Baklažaani involtini

Toskaana toiduretsept nr. 38 Ongi käes aasta lõpp ja olen jõudnud Toskaana toidureisi viimase retseptini. On olnud põnevaid roogi, millest

AASTA 2019 TOIDUREIS

Khao Soi

Toidureis on jõudnud Taisse. Tai toit on üsna tuttav ka meile, kuna palju eestlased on Taid külastanud. Siin on retsept