Kodujuustupallid Gran Regale juustupaneeringus sinihallitusjuustuse dipikastmega

Jaga retsepti

Mõnus  snäkk suveõhtusse. 

Kodujuustupallid:

380 g Alma kodujuustu hapukoorega
1 muna taignasse + 1 muna paneeringu jaoks
100 g jahu+ pisut jahu paneeringuks
pisut soola
hakitud rohelist lehtpeterselli
küpsetamiseks toiduõli
75 g Gran Regale riivjuustu
75 g riivsaia

Sega muna, kodujuust, jahu, sool ja hakitud peteresell taignaks.
Paneeringu jaoks sega omavahel riivsai ja riivitud juust.
Klopi lahti paneeringu jaoks mõeldud muna 2 spl veega.
Vormi taignast ühesugused ümmargused pallid ja veereta neid jahus, munasegus ning riivsaia-juustusegus. Küpseta fritüüris 190 C juures kuni pallid on ilusad kuldpruunid.

Sinihallitusjuustu dipikaste:
250 g  Alma hapukoort 20%
100 g  Valio Aura riivitud sinihallitusjuustu
Hakitud lehtpeterselli

Sega hapukoor, Aura juust ja lehtpetersell.


Serveeri kodujuustu palle soojalt koos dipikastmega.


Kodujuustupallid sobivad imehästi ka pohlamoosiga.

Retsept valmis koostöös Valio Eesti AS-ga.

 

vaata veel:

Eelroad

Focaccia ja pesto

Toskaana toidureis nr.19 Seekord siis saia lainel. Focaaccia on lihtne valmistada ja see meeldib kõigile. Seekordne retsepti versioon karamelliseeritud sibulatega.

Eelroad

Kanamaksa pasteet pohlatarretisega.

Värviline kanamaksapasteet, mis sobib hästi pidulauale. Kaunistuseks ja maitseks on pasteedile lisatud pohlatarretis. Pasteedi jaoks läheb vaja: 800 g kanamaksa