Banaanimuffinid

Jaga retsepti

Need muffinid on pisut väiksema kalorsusega.
Lisatud on veidike suhkruasendajat ja nisujahu asemel on kasutatud kaerajahu.

Koostisosad
125 g küpset banaani
2 muna
soola
suhkruasendajat (võid kasutada ka suhkrut, mett jne. maitse järgi)
100 g kaerajahu
1 tl küpsetuspulbrit
25 g kuivatatud jõhvikaid
20 g toiduõli


Klopi munad lahti ja lisa kahvliga purustatud banaan. Lisa sool ja suhkruasendaja.
Sega küpsetuspulber kaerajahuga ja lisa taignale. Lisa toiduõli ja jõhvikad ning sega ühtlaseks. 
Jaota taigen 4 muffinivormi vahel ja lõika taigna peale kaunistuseks banaaniviile.
Küpseta muffineid ahjus 200 C juures ca 30 minutit.

vaata veel:

Eelroad

Odrajahukarask maasika-ürdivõiga

Maasika-ürdivõi 150 g võid (toasooja) suurem punt siledalehelist peterselli ja tilli 0,5 tl soola 1 poolik röstitud paprika 2 suuremat

Eelroad

Pesto Gran Regale juustuga

Pesto on ütlemata mõnus toit, mida suvel valmistada kui värskebasiilik on mõnusalt omast kasvuhoonest võtta. 😊 Ning Valio Eesti Gran