Klubivõileib pesto, kanafilee ja Atleet juustuga

Jaga retsepti

Juustune klubivõileb pesto ja mahlase kanafileega. Imeline piknikutoit.

Vaja läheb:

9 viilu röstsaia

6 spl basiilikupestot- retsepti leiad siit retsepti leiad siit

6 redist, viilutatud õhukesteks viiludeks

pool pikka värsket kurki, viilutatud pikkupidi õhukesteks viiludeks

1 (ca 300 g) broilerifilee 

1 tl oliivõli

maitsestamiseks soola ja pipart

6 viilu Atleet Eesti juustu

 

Määri broilerifilee oliivõliga ning maitsesta soola ja pipraga. Mässi broilerifilee fooliumisse ja küpseta ahjus 200 C juures ca 25 minutit või kuni kana on ilusti küps. Võta ahjust ja lase jahtuda toatemperatuurile. Viiluta õhukesteks viiludeks.

Määri saiaviilule 1 spl pestot. Laota saiale kurgiviilud, rediseviilud ning broilerifileeviilud. Kõige peale pane viil Atleet juustu. Kata juust järgmise saiaviiluga ning korda sama nagu enne. Kata täidis uuesti saiaviiluga ning vajuta kergelt saiaviilu käega, et võileiba pisut kokku suruda. Lõika võileid pikuti pooleks ning mässi ümber võileiva tükike küpsetauspaberit ning seo võileib kinni tükikese nööriga.

Sellest kogusest materialist saad 6 poolikut klubi võileiba.

Imeline piknikuleib ongi valmis. Head isu!

 

 

 

 

vaata veel:

Eelroad

Focaccia ja pesto

Toskaana toidureis nr.19 Seekord siis saia lainel. Focaaccia on lihtne valmistada ja see meeldib kõigile. Seekordne retsepti versioon karamelliseeritud sibulatega.

Eelroad

Scotch eggs

Traditsionaalne Šoti toit, mis sobib hästi lihavõttepühade lauale. Minule meeldib selline variant, milles munakollane on veel mõnusalt vedel, mis tekitab